Bútorszállítás külföldre az Unió Teherrel

Adódhatnak az életünkben olyan helyzetek, amikor külföldre kell kiszállítani bútorokat, mert éppen költözni készülünk. Ilyen helyzetekben a legjobb megoldás, ha választunk egy erre szakosodott céget.

Bútorszállítás külföldre az Unió Teher cégnél. Manapság egyre több a szállító vállalkozás hazánkban, ezért adott esetben nehezünkre eshet kiválasztani a legjobbat. Több szempontot is figyelembe kell vennünk és azok alapján meghozni a döntést. Az Unió Teher kifejezetten nemzetközi és belföldi költözésekre és szállításara szakosodott cég, ahol nemcsak kiszállítják, hanem be is csomagolják, berakodják és a pontos címig viszik a csomagokat. Valójában tehát szinte semmi dolgunk, hiszen az Unió Teher mindenről gondoskodik. Fontos megemlíteni, hogy ha külföldi szállításról van szó, akkor minden bútordarabot, és más tárgyakat zsugorfóliával csomagolnak be.

Az értékesebb, könnyebben megsérülő tárgyakat, mint például az antik bútorokat, festményeket, stb. hab és légpárnás fóliába, plédekbe, illetve vastag paplanokba csomagolják, hogy semmi bántódásuk ne essen az út során. A szétszerelhető bútorokat az itt dolgozó szakemberek szétszerelik, befóliázzák, majd a lerakóhelyen össze is szerelik. Lényegében tehát a költözéssel járó legnagyobb feladatot az Unó Teher megoldja. Nem kell amiatt aggódnunk, hogy a lakberendezési tárgyakat hogyan csomagoljuk be úgy, hogy épségben kibírjanak egy hosszabb utazást. Az itt dolgozók számára nagyon fontos, hogy precízen és gyorsan végezzék el a feladatot, úgy hogy a megrendelő igényeinek is maximálisan megfeleljen. Válassza a megbízhatóságot, válassza az Unió Tehert! Hogyha bármilyen kérdése lenne a szállítással, csomagolással, árakkal kapcsolatosan, akkor hívja a +36 30 651 8023-as telefonszámot, vagy írjon emailt az info@unioteher.hu e-mail címre.