Cartoon network csatorna műsorai

A televíziós műsorok és animációs filmek több mint 80 éve szórakoztatják a gyerekeket. Felix, a macska volt az első rajzfilm ikon, amely az 1920-as években indult útjára. A következő 10 évben Donald kacsa, Mickey Mouse és a Plútó volt a rajzfilmfigura, amelyet a Disney Brother Cartoon Studios (Box Office) mutatott be. Manapság a leghíresebb rajzfilmcsatorna a Cartoon Network.

Cartoon network teljes műsor elérhető a musor.tv weboldalon, tehát nem árt ide látogatni, ha ön is kíváncsi, hogy ma este milyen rajzfilmeket nézhet meg a csatornán. A rajzfilmek nézése befolyásolja a gyerekek hozzáállását és viselkedését, azaz tetszésüket és nemtetszésüket, beszédmódjukat és viselkedésüket más gyerekekkel szemben is. A nyelvükre, öltözködésük és étkezésük módjára is nagy hatással van. A Cartoon Network a legkedveltebb rajzfilm csatorna a világon. A Cartoon network 1992-ben kezdte meg a rajzfilmek leadását, és rekordot érő népszerűségre tett szert. 2002 augusztusa óta az Amerikai Egyesült Államok és a világ 145 országában több mint 80 millió otthonban nézik. Ez a kábeltelevíziós hálózatok egyik legnépszerűbb támogatott csatornája. A Cartoon Network a nap 24 órájában a hét minden napján nézhető, a közönség 68 százaléka a 2 és 17 év közötti gyermekeket jelenti, míg a többi 32 százalék a 18 év feletti korosztályba tartozik.

A rajzfilmek és az animációs filmek egykor a társadalom különféle korcsoportjainak a kedvenc programjai voltak. Ezeket a rajzfilmeket és filmeket mindenki élvezte, gyermekek és felnőttek egyaránt. Az elején, amikor az animációs filmek és rajzfilmek elindultak, a műsorok tartalma humort és szórakozást tartalmazott, minden korosztálynak és kifinomultságnak. Manapság a Cartoon Networkön is szórakoztató rajzfilmeket tekinthet meg. Amennyiben többet tudna meg ezekről és megtekintené a teljes heti Cartoon Network műsort, keresse fel a musor.tv weboldalt.