Cave club játékok a legjobb helyről!

Fedezze fel a Cave Club világát, valamint a felfedezés, a kaland és még a dinoszauruszok országát is egyben! A Cave Club babák epikus mesekalandokat kínálnak neonfényes hajjal, őskori stílusban és imádnivaló dinoszaurusz háziállatokkal. Tudjon meg többet ezekről a jatektenger.hu weboldalon.

A Cave club játékait megtalálhatja a jatektenger.hu weboldalon kedvezményes áron, ráadásul, ha tőlünk rendel Cave club játékokat, akkor a kiszállítást is villámgyorsan elintézzük, így nem kell majd sokat várnia kedvenc játékára. ATella Cave club babával bepillantást nyerhet a jövőbe – és készen áll majd bármire, ami benne van egy „kristály” fejdíszben és egy égi mintával ellátott szőrös díszítésű ruhában. A Tella baba hatalmas farkasállatával, Hunch-al, egy fésűs kiegészítővel és „kristályos” Tella-skálával érkezik. A 4 éves és annál idősebb gyerekek dínó-kalandokat játszhatnak kedvenc Cave Club babájukkal, vagy összegyűjthetik őket, hogy a legénység minden tagja meglegyen. Mindegyik Cave club baba külön kapható, a készlet erejéig. A színek és a díszek eltérőek lehetnek mindegyik baba esetében. „Kristályos” A csomag magában foglalja őskori kisállat barátját, Hunchot, valamint egy fésűt is.

Hajlítható könyökkel, csuklóval és térddel a gyerekek segíthetnek a Telladollnak a mamutkalandokban vagy barátkozni egy dinoszaurussal! Szárnyaljon el a fantáziája az idő hajnalán a Cave Club babákkal és játékokkal! A 4 éves és annál idősebb gyerekek összegyűjthetik őket a klub befejezéséhez. Amennyiben még ennél is többet tudna meg a Cave club babákról, mindenképpen keresse fel a jatektenger.hu weboldalt és itt megtalálhatja a készletet is az összes játékkal, az árakkal és a játékok képeivel együtt. Weboldalunkra látogatva megtekintheti az elérhetőségeinket is, így bármikor felveheti velünk a kapcsolatot.