Cégkivonat pályázat átnyújtásához

Hiteles, illetve közhiteles cégkivonatra mindenkinek szüksége lehet. Ezekkel olyan információkhoz juthatnak hozzá, hogy egy adott cég be van-e jegyezve vagy, hogy nincs-e felszámolás alatt. Cégkivonat azonnali letöltéséért, illetve online megrendeléséért, keresse fel a hitelescegkivonat.com oldalt.

A cégkivonat szükséges lehet még egy pályázat átnyújtásához, illetve sokszor a banki ügyintézéseknél is nélkülözhetetlen. Nálunk közel 800 ezer cég adatai közül válogathat, kényelmesen, sorban állás nélkül. Az általunk kiadott dokumentumok minden esetben, a kiadás napján hatályos adatokat tartalmazzák. A megrendelés nagyon egyszerű, csak ki kell választania a cég nevét, esetleg a cégjegyzékszámát vagy adószámát. Ezután a pénztár menüpont alatt töltse ki a számlázási adatokat, adja meg e-mail címét, amire mi elküldjük a megrendelt dokumentumot. Amennyiben a fizetés sikeresen megtörtént, a kivonatot a böngészője segítségével azonnal megnyithatja.

A cégkivonatokat igényelheti E-hiteles cégdokumentumként is, melyeket leginkább csak a bankok kérnek. Ezen szerepel az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Céginformációs Szolgálatának elektronikus aláírása, valamint időbélyege. Ezt a dokumentumot csakis E-Szignó programmal lehetséges megnyitni, ami ingyenesen letölthető. Amennyiben ügyfelünk nem rendelkezik elektronikus elérhetőségekkel, de szeretne cégkivonatokhoz hozzájutni, akkor ezeket a dokumentumokat megrendelheti faxon keresztül is, melyet postai úton, közokirati formában postázunk, fuvarköltségek nélkül. Mi a megrendeléseket még akár aznap is kézbesítjük, ilyenkor igényét faxon keresztül, illetve online, 12óráig adja le. Nálunk a hiteles cégdokumentumok angol, német és francia nyelven is kérhetőek. Egyéb információkat honlapunkon talál.