Cigaretta tartó ajándékba!

A cigaretta tartó bármilyen üzenetet tartalmazhat, amelyet át szeretne adni a szeretett személynek. A megfelelő szivardoboz keresése közben gondoljon barátja életmódjára. Üzletember, aki jómódúakkal lóg, vagy egyszerűbb életmódot folytató szakember? Ehhez mérten válasszon cigaretta tartót.

Cigaretta tartó elérhető a lehető legalacsonyabb áron, villámgyors kiszállítással a gravirexpressz.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk és megtalálhatja legszuperebb termékeinket amelyeket szívesen gravírozunk is. Egy jó minőségű, divatos szivardobozra van szüksége annak a barátjának, akinek gazdag üzlettársai és kollégái vannak. A gravírozott részlet lehet nevük vagy kezdőbetűjük, különleges üzenet, vagy akár a karrierjüket ábrázoló logó. Még egy kettős célú tokot is találhat, amelyet cigaretták és/vagy kártyák tárolására használhatnak. Amint látja, kreatív lehet, ha személyre szabott cigarettadobozokat ad ajándékba. Weboldalunk könnyen felfedezhető, mivel egyértelmű ajándékkategóriákkal rendelkezik, és a könnyű funkciók segítségével gyorsan megrendelheti a termékeket. Emlékezzen valakire, egy különleges személyre, a gyönyörű, cigarettatokkal, amelyet elején csinos, díszes mintázattal, gravírozott kezdőbetűkkel személyre szabottan adhat át.

Egyedülálló és szokatlan, ez a darab uniszex, de ajánljuk ajándékba a vőlegénynek, a vőfélyeknek, apák napi ajándéknak vagy karácsonyi ajándéknak. Mindig vigye magával a cigarettáját egy egyszerű, de előkelő, névvel gravírozott tokban. Egyszerű mintával rendelkezik, oldalán sima panellel a névgravírozáshoz. Kompakt tok, amely könnyedén elfér a zsebében, így bárhová magával viheti. További részletekért látogasson el a gravirexpressz.hu weboldalra.