Color gel termékek minden mennyiségben online!

A gél lakknak rengeteg előnye van, tovább tart, a színek élénkebbé válnak és problémamentes manikűrt biztosítanak, amely hetekig kitart. De vajon a géllakk formulák károsak a körmökre? Nem, ha követi a megfelelő utókezelési tanácsokat.

A Color gel megfelelő felvitele és eltávolítása esetén a körmök károsodásának minimálisnak kell lennie és a beiktatott köröm kezeléssel könnyen megoldhatónak kell lennie, hogy körmei egészségesek és erősek maradjanak. Bár a géllakkokról ismert, hogy elvékonyítják a körmöket és befolyásolják a körmök szilárdságát, ez mind elkerülhető, ha az eltávolítási folyamat szakszerűen van elvégezve. Ez azt jelenti, hogy nincs szedés, nincs húzás és nincs hámozás! Annyira csábító lehet, hogy lehúzzuk a zseléket, amikor elkezdenek emelkedni, de ha megfelelően távolítja el őket, akkor a körmei valóban hálásak lesznek érte. A gélek eltávolításakor ügyeljen arra, hogy acetonos eltávolítóba áztassa. Egy készlet vagy pakolások segítségével minimális szennyeződéssel távolíthatja el és hagyja, hogy a gél lakk megfelelően feloldódjon, ahelyett, hogy lehúzná a körmeiről. Ez megakadályozza, hogy a köröm rétegei a géllakkal együtt lehúzódjanak és a természetes körmök egészségesek maradnak alatta.

Még azt is tapasztalhatja, hogy jobban nőnek a gél lakkal, mivel sokkal védettebbek és kevésbé könnyen törnek. A csupasz körmökön mindig javasoljuk a körömkezelés viselését, különösen a géllakk eltávolítása után. Ez megóvja körmeit, és pótolja az átitatási folyamat során elveszett nedvességet. Bátran hordhatja a gél lakkot, de ügyeljen arra, hogy megfelelően távolítsa el őket, hogy elkerülje a sérüléseket. Amennyiben felkeltette érdeklődését a Color gel, látogasson el a marilynails.hu-ra, ahol minden részletet megtudhat a termékeinkről.