Comedy central a musor.tv-n

A South Park felnőtt tartalommal járó sikere arra késztette a comedy central csatornát, hogy több felnőtt programot sugározzon. Minden szombaton éjfélkor különleges felnőtt képregény sorozatokat mutattak (és mutatnak be).

Comedy central a musor.tv-n elérhető teljes egészében, tehát nézzen be hozzánk, ha ön is többet tudna meg a csatornáról és ingyenesen megtekintené a műsorokat anélkül, hogy az újságárusnál sorban kéne állnia. A Comedy Central-on közvetített filmek és vígjátékok nagy mennyiségű felnőtteknek szóló tartalommal rendelkeznek. Néhány olyan program, amely ezen a szakaszon átment, a következő volt: South Park, Bad Santa, Jackass, többek között. A felnőtt animációs sorozatokat vezető South Park nagy reakciókat váltott ki, jót és rosszat is, ugyanakkor nagy rajongótábora is van. A tévésorozat folytatja sugárzását és jelenleg több mint 20 évadon vannak túl. Szeptember 30-án a COVID-19 különleges epizódja is megjelent a 24. évaddal.

A csatorna egyik elődjét, a The Comedy Channel at HBO-t 1989-ben indította a Time Warner tulajdonosa. Szinte ezzel egy időben a Time Warner fő riválisa, a Music Television hálózatot működtető Via War is elindított egy hasonló profilú Ha! nevű csatornát. Két évvel később, 1991-ben, a tulajdonosok összevonták a két adót, ami CTV: The Comedy Network néven vált ismertté. A Comedy central nevet röviddel azután vezették be, hogy a CTV nevű kanadai televíziós csatorna perrel fenyegette őket. 2003-ban a Viacom 1,23 milliárd dollárért megvásárolta a Time Warner részesedését. Amennyiben a comedy central műsorairól tudna meg többet nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk a musor.tv weboldalra, és itt megtekintheti majd a sorozatok és filmek leírásat valamint korhatárait is. Weboldalunkra látogatva megtudhatja, hogy éppen melyik műsort sugározzák HD felbontásban.