Családi nyaralás belföldön

Sokan vágynak a külföldi nyaralásra, ám hazánkban is akad pár hely, ahol ki lehet kapcsolódni. Ha vágyunk egy nyaralásra, ám nem szeretnénk messzire menni, mivel megfelel számunkra Magyarország is, akkor érdemes ellátogatnunk Noszvajra, ahol egy exkluzív szállodában pihenhetjük ki a hétköznapok fáradalmait.

Az Oxigén Hotel Noszvajon található négycsillagos szálláshely, ahol az egész család megtalálja a legjobb szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket. A legjobb, hogy a hotel megközelíthető az ország bármely pontjáról, így nem kell nagy távolságokat megtenni egy igazán üdítő nyaraláshoz és kikapcsolódáshoz. Az Oxigén Hotel számos programmal várja a kicsiket és nagyokat is, így biztos lehet abban, ha idehaza szeretne nyaralni, akkor Noszvaj egy tökéletes hely ehhez.

A legkisebbek is megtalálják a szórakozási lehetőségeket a hotel területén, így már a kisbabák érkezésére is fel van készülve a hotel és annak személyzete. A baba wellness részleg kiszolgálja azokat a családokat is, akik a legfiatalabb családtaggal érkeznek a nyaralásra. Az itt dolgozók felkészültsége nagyon magas és bababarát. A baba masszázs, szauna és medence a biztosíték arra, hogy a legkisebbek is nagyon vidáman töltik majd itt a nyaralást.

A nagyobb gyerekek számára az Oxigén Hotel Family & SPA Noszvaj számos érdekes kalandot tartogat. Így itt a nyaralás alatt ki lehet próbálni a kábelkompot, a mókus kalandparkot vagy a hatalmas játszóteret is, ahol önfeledten lehet játszani. Ha ez nem lenne elég, akkor a gyermekek számára ki van alakítva egy játszóház is, valamint számos csapatsport is űzhető a hotel területén.

Amennyiben belföldi családi nyaralást tervez, érdemes ellátogatnia az oxigenhotel.hu internetes oldalra, ahol megtalálja az Oxigén Hotel nyújtotta lehetőségeket arra, hogy jól érezze magát idehaza. Az oldalon lefoglalhatja szálláshelyét is, vagy választhat a kedvező üdülési csomagok közül is.