Csillagtérkép ajándék mindenkinek!

Az égitestek teljes könyvtárát, amely körülbelül 100 millió csillagot, üstököst és aszteroidát tartalmaz, a NASA Csillagászati ​​Adatközpont Csillagkatalógusa naplózza. Mi is hivatalos adatbázist használunk a csillagtérképek elkészítéséhez.

Csillagtérkép ajándék rendelhető az emlekekore.hu weboldalon tehát keressen fel minket bátran ha ön is felejthetetlen emléket adna ajándékba családjának. A felhasznált adatok a NASA korábbi és jelenlegi bolygómisszióiból, csillagászati ​​megfigyelésekből és laboratóriumi mérésekből származnak. Ezeket az adatokat felhasználjuk és a saját szoftverünkbe visszük be, amely ezután felhasználja az Ön által megadott földrajzi koordinátákat és dátum-időt ezen objektumok pontos térképének felrajzolásához. Ezután ezt a térképet szépítjük grafikák hozzáadásával és a népszerű csillagképek megrajzolásával, hogy időtálló műalkotást hozzunk létre, amely készen áll arra, hogy örökké díszítse a falát. Csillagtérképeink hitelességét bármely elérhető nyílt forráskódú vagy ingyenes alkalmazással ellenőrizheti az élő égbolt adatainak ellenőrzésére.

Minden keretünk csúcsminőségű, matt fa keret, amely a falat azonnal művészeti galériává teszi. Nincs több olcsó ajándékbolti trükk, tőlünk profi ajándékot kaphat. Minden nyomtatás matt, laminált, könnyen törölhető, porálló, vízálló védőfóliával rendelkezik, hogy gyönyörű nyomtatása olyan friss maradjon, mint emlékei. Ajándékozzon valami értelmeset az életének egy jelentős pillanatának jelzésére – az első otthontól az elsőszülöttig. Azért vagyunk itt, hogy véget vessünk az unalmas ajándékoknak. Ajándékozza ezt Valentin-napra vagy akár születésnapra. Garantáltan örömkönnyeket varázsol partnerének szemébe. További részletek az emlekekore.hu weboldalon.