Csillagtérkép poszter a lehető legjobb áron!

Ha megtörtént az első csók vagy megszületett az első gyermeke, biztosan rájött, hogy abban a pillanatban a világ megváltozott. Ajándékozza meg szeretteit a csillagtérképpel, hogy mindig együtt emlékezzenek arra a csodálatos pillanatra, amely mély érzelmeket és érzéseket ébresztett a szívében.

Csillagtérkép poszter rendelhető a csillagokalatt.hu weboldalon többféle méretben, ezért megéri benézni hozzánk, ha ön is szeretne egy olyan ajándékot, amit senki nem felejt el. Készítsen egy 20×30-as, 40×50 cm-es, vagy akár 50×70 csillagtérképet arról az éjszakára, amikor szíve kihagyott egy ütést. A legújabb nyomtatási technológiát alkalmazzuk, hogy posztere a legjobb minőségű legyen. Hogyan érjük el? Az Európai Űrügynökség GAIA küldetésének csillagkatalógusát használjuk, a GAIA űrobszervatórium által generált nagy pontosságú csillagkatalógust. A Gaia 200-szor pontosabban méri a csillagok helyzetét és mozgását, mint a korábbi katalógus (Hipparcos). Ezt a csillagkatalógust használjuk a csillagok pozíciójának kiszámításához a múltban és a jövőben bármely dátumra vagy helyszínre vonatkozóan! A csillagászok gondosan tanulmányozták és megmérték a csillagok helyzetét és a Föld éves pályáját a Nap körül, így a matematika segítségével ki lehet számítani, hogy mely csillagok voltak vagy lesznek a Föld bármely pontja felett bármely pillanatban! Ezekkel a számításokkal a kiválasztott helyhez és időponthoz egyedi csillagtérképet készítünk.

A térképen a csillagok a hatodik magnitúdóig jelennek meg. A csapatunk által fejlesztett szoftver lehetővé teszi 4-5000 látható csillag megtekintését, normál esetben, szabad szemmel a sötét égbolt alatt. A csillagtérkép professzionális alkalmazással és nem webszimulátorral készült. A térképen csillagképek is láthatók tudományos nevükkel együtt – ez egyáltalán nem terheli a tervezést, és minden megrendelőnek ajánljuk! Amennyiben többet tudna meg, nézzen be a csillagokalatt.hu weboldalra.