Dedikált szerver kedvezményes áron

A dedikált szerver egy olyan típusú távoli szerver, amely teljes egészében egy egyénnek, szervezetnek vagy alkalmazásnak van dedikálva. Egy tárhely-, felhő- vagy felügyelt szolgáltató (MSP) telepíti, üzemelteti és kezeli. A dedikált szerver kizárólagos, és nincs megosztva más ügyféllel, szolgáltatással vagy alkalmazással.

Dedikált szerver rendelhető az awh.hu weboldalon, ezért megéri benézni hozzánk ha önt is érdekelné egy ilyen szerver. A dedikált szerver olyan funkcionalitást biztosít, mint egy házon belüli kiszolgáló, de a háttérszolgáltató tulajdonában van, ez üzemelteti és kezeli. A felhasználó/ügyfél távolról csatlakozik a dedikált szerverhez az interneten keresztül, hogy szerver alapú szolgáltatáscsomagot hajtson végre. Egy dedikált szerver használható alkalmazások és/vagy szolgáltatások fogadására, valamint adattárolásra és biztonsági mentési szolgáltatásokra. Egy dedikált szerver belsőleg is használható speciális szolgáltatások tárolására és biztosítására, például dedikált fájl- vagy hálózati szerverek megvalósítására. Amint azt bizonyára Ön is tudja, a megosztott tárhely webhelyét egy szerveren tárolja, ahol potenciálisan több száz másik is található. Személyes blogok vagy nagyon kis vállalkozások számára ez a lehetőség elegendő. Ez azonban nem a legjobb megoldás a teljesítmény szempontjából, és a rugalmasságot is elveszíti, mert nem tudja saját maga konfigurálni a dolgokat (mivel meg kell osztania másokkal).

Másrészt a dedikált szervez saját, más webhelyektől elkülönített teret biztosít webhelyének. Mivel webhelye le van tiltva a többi felhasználó elől, teljesítménye valószínűleg egyenletesebb lesz. Kicsit több rugalmasságot is kap a szerver konfigurálása terén. Amennyiben többet szeretne megtudni a dedikált szerverekről és az ajánlatokról tudna meg többet, keresse fel bátran az awh.hu weboldalt.