Dilatációs profilok kedvező áron

A dilatációs profilok kompenzálják a padlófeszültségeket nagy területeken, különösen a nyilvános vagy kereskedelmi helyiségekben, és ez funkcionális megoldás, amely megakadályozza a padló repedéseit. Annak érdekében, hogy a felület folyamatosan jó megjelenésű legyen, a lehető legkevesebb zavarral, nagyon vékony dilatációs profilokat terveztünk.

Dilatációs profilok széles kínálata várja az epo-trend.hu weboldalon, tehát keressen fel minket még ma és tekintse meg teljes készletünket az árakkal együtt. Csapatunk rugalmas dilatációs profilt biztosít különféle padlókhoz: Kerilite/Laminam, vékony kerámia burkolólapok és bármilyen egyéb, ragasztóval fektetett padlóanyagok, amelyek vastagsága 4,5-6 mm. Különböző anyagok léteznek, a padló jellemzőitől függően, és különböző színekkel, hogy a legjobban illeszkedjenek a választott bevonathoz. A telepítés során fel kell szerelni őket, mivel a burkolólapok természetes módon kitágulnak és összehúzódnak, tekintettel a hőmérséklet és a páratartalom változásaira, ennek következtében repedések keletkezhetnek.

A profilok mellett, ha a burkolt felület meghalad egy bizonyos méretet, kissé nagyobb vastagságú beépítési szüneteket kell létrehozni, amelyekbe a profilokat rugalmas betéttel helyezik be, azzal a feladattal, hogy a padlót kisebb területekre osszák, elnyelve a mechanikai igénybevételeket közöttük. Ezek az úgynevezett dilatációs profilok csak a bevonat vastagságát foglalják magukban. Ugyanez vonatkozik bármilyen fektetett anyagra, beltéren és kültéren egyaránt. Minden anyagnak megvannak a maga fizikai-mechanikai jellemzői, ezért eseti alapon különös óvintézkedéseket kell betartani, vagyis meghatározni, hogy hol szükséges feltétlenül egy dilatációs profil beszerelése. Bővebb leírásért és még több információért nézzen be az epo-trend.hu-ra.