Discovery channel műsor ingyenesen

A csatorna a 2000-es évek elején kezdte átirányítani a hangsúlyt, hogy szélesebb közönséget vonzzon, több valóságalapú sorozatot beépítve, amelyek az autóiparra, a foglalkozásokra és a spekulatív vizsgálati sorozatokra összpontosítanak; bár az átirányított programozási stratégia népszerűnek bizonyult, a Discovery Channel értékelése az évtized közepére kezdett csökkenni.

Discovery channel műsor elérhető a musor.tv weboldalon és itt akár az egész heti műsort megtekintheti, ha kíváncsi lenne rá. A nézőszám csökkenését széles körben annak tudták be, hogy túlzottan támaszkodtak néhány slágersorozatra, például a Monster Garage-re és az American Chopperre segítve a nézőket a körülöttük lévő világ megismerésében. 2005-ben a Discovery programozási fókuszát úgy módosította, hogy több népszerű tudományos és történelmi témát tartalmazzon.  A hálózat besorolása végül 2006-ban helyreállt. 2006. január 4-én a Discovery Communications bejelentette, hogy Ted Koppel bemondó, Tom Bettag ügyvezető producer és az ABC Nightline magazin nyolc másik munkatársa csatlakozik a Discovery Channel-hez.

A hálózatot abban az évben hét Primetime Emmy-díjra jelölték, többek között a The Flight That Fight Back-et (dokumentumfilm a United Airlines 93. járatának 2001. szeptember 11-i terrortámadásainak elrablásáról) és a Deadliest Catch-et. 2007-ben a Discovery Channel legnépszerűbb sorozata az Emmy-díjas Dirty Jobs, a MythBusters és a Deadliest Catch volt. A Discovery Channel 2008-as repertoárjában a Fight Quest és a Smash Lab szerepelt. Amennyiben még több információt és részletet tudna meg a discovery channel műsoráról, keresse fel weboldalunkat a musor.tv-t és itt megtalálhatja az egész heti műsort, valamint egy rövid leírást is olvashat majd a discovery channel műsorairól.