Diszkréten elhelyezhető fan-coil rendszer jó áron!

A fan coil egységek (FCU) alkalmazása széles körben elterjedt, és – a felhasználói elvárások, az éghajlat és a divat kombinációja miatt – egy olyan rendszert, amelyet egykor kereskedelmi alkalmazásokkal társítottak, egyre inkább alkalmaznak a lakóhelyeken. A fan coil alapvető funkcióit és a legújabb fejleményeket egyre inkább előnyben részesítik, amelyek jobb lehetőségeket kínálnak a rugalmas és hatékony működéshez.

Diszkréten elhelyezhető fan-coil rendszer várja önt is a fisherklima.hu weboldalon, tehát nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk a fisherklima.hu-ra és itt mindent megtalál. Mint bármely légkondicionáló rendszer kiválasztásakor, a fan coil rendszer alkalmazása követi az egyéb centralizált és decentralizált (egységes) rendszerek, valamint a hibrid rendszerek, a természetes szellőztetés és a passzív rendszerek relatív előnyeinek értékelését és összehasonlítását. Sokféle épülettípusra alkalmazzák, ideértve a növekvő számú lakóingatlant is. Az FCU elhelyezésének rugalmassága része vonzerőjének, mint a tér kényelmét kondicionáló eszköz, és mivel az egységek kereskedelemben kaphatók akár hét légkimeneti csatlakozóval – a rugalmas légcsatornához való csatlakozáshoz – több betápláló diffúzor is képes nagy területeket kiszolgálni.

A gyártók további beáramlási elrendezéseket is szállítanak, amelyek lehetővé teszik a légcsatornába juttatott levegő beáramlását, ugyanakkor némi akusztikai előnnyel is járnak. A fan coil használatának egyik fő előnye, hogy a helyiség fűtési és hűtési terhelésének kielégítéséhez szükséges energia csővezetéken keresztül – általában melegített vagy hűtött vízzel – átkerül a kondicionált térbe, ami lényegesen kevesebb helyet igényel és kevesebb szállítási energiát, mint amennyit azonos mennyiségű fűtés vagy hűtés levegővel történő továbbítására használnának fel. Amennyiben rendelne egy fan coil berendezést keresse fel a fisherklima.hu weboldalt.