Domain eladás a legjobb áron!

A domain vagy domain név biztonságossá tétele az első lépés az online jelenlét megteremtésében, amely segít abban, hogy a potenciális ügyfelek megtalálják a Google-ön és más keresőmotorokon.

Domain regisztráció elérhető az awh.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk, ha önnek is szüksége lenne egy hatékony domainre. A domain a webcím-nómenklatúra része, amelyet valaki arra használ, hogy megtalálja az Ön webhelyét vagy annak egy oldalát az interneten. Ez egy webhely numerikus IP-címéhez társított szöveges lánc, amelyet az emberek sokkal könnyebben megjegyezhetnek és felkereshetnek. Minden webhelynek van IP-címe, amely egy egyedi számsor, ami összeköti a számítógépeket a webszerverekkel. Az IP-címek nagyszerűek a számítógépek számára, de az embereknek nehéz megjegyezni őket. Itt jönnek be a domainek. A domain név a webhely IP-címéhez kapcsolódik, így az emberek könnyebben megjegyezhetik és kereshetnek egy webhelyet a domain alapján, a böngészőjük pedig továbbra is megtalálhatja azt a webszervert, amely a webhelyet tárolja a kapcsolódó IP-címen keresztül.

A domaint gyakran egy otthoni címhez hasonlítják. Barátai nem jegyzik meg háza GSP koordinátáit minden alkalommal, amikor meg akarják látogatni. Ehelyett csak be kell írni az utcát a telefonjukba. Ugyanez vonatkozik egy weboldal meglátogatására is. Ahelyett, hogy megjegyeznék egy webhely IP-címét, a látogatók egyszerűen beírják a domaint a böngészőjükbe. Egy domain jellemzően két vagy három szóból áll, amelyeket pontok választanak el egymástól. Például a blog.hubspot.com egy domain. A domain egy teljes webcím vagy URL egy része. Az URL általában egy protokollból, tartománynévből és elérési útból áll. További részletekért és hatékony domainért keresse fel az awh.hu weboldalt.