Ecowater evolution vár mindenkire webáruházunkban!

A kemény víz- és vízkőproblémákra intelligens megoldásokat kínáló eVOLUTION vízlágyító termékcsalád fényűzően lágy vizet kínál minden méretű otthon és vállalkozás számára. Bővebben ezekről weboldalunkon olvashat, ahol meg is rendelheti ezeket.

Ecowater evolution vár mindenkire a bolt.agroviz.hu weboldalon tehát nézzen be hozzánk és rendelje meg a legjobb ecowater termékeket kedvezményes áron. Az intelligens, megbízható és hatékony eVOLUTION termékcsalád költséghatékony és tartós megoldást kínál a kemény víz kezelésére, az Ön otthoni és felhasználási igényeire szabva. A Next Generation technológia szöveges üzenetben vagy e-mailben értesíti a sószintről és a szivárgásérzékelésről közvetlenül az okoseszközére. Az EcoWater legkisebb családi otthoni vízlágyítója, a Compact 100 nagy vízlágyító képességet biztosít egy nagyon kompakt szekrényben. A kis- és közepes méretű otthonok számára készült Compact 100 modern vízvezeték-rendszerekkel együtt működik, így minden nap tökéletesen lágy vizet biztosít. A Compact 200 a családi otthonok EcoWater bestsellerje, a legtöbb átlagos és nagy otthonban ajánlott. A Compact 100-nál valamivel magasabb, a Compact 200 ideális a konyhaszekrénybe való beépítéshez, és úgy tervezték, hogy a modern vízvezeték-rendszerekkel összhangban működjön, így tökéletesen lágy vizet biztosít az egész otthonban.

Az EcoWater legkisebb „nagy” vízlágyítója a Boost termékcsaládban, a Boost 300 egy 1 hüvelykes belső szelepet tartalmaz, és a nagy sókapacitást, amely egy nagyobb otthoni vízlágyítótól elvárható. A nagyobb, forgalmasabb otthonokba ajánlott 300-at modern vízvezeték-rendszerekhez tervezték, nagy áramlási sebességet tesz lehetővé, nagy lágyítóképességgel és kevesebb utántöltést igényel. További részleteket a bolt.agroviz.hu weboldalon talál.