Egy csodálatos ajándékötlet: Pandora ékszer

A férfiak számára mindig gondot okoz, milyen ajándékkal lepjék meg a kedvesüket. Kicsit snassz mindig parfümöt ajándékozni, ráadásul szinte lehetetlen eltalálni, milyen illatnak örülne a szívünk választottja. Ruhát sem választhatunk; férfiként még a saját ruhatárunkat sem tudjuk rendesen összeválogatni, nemhogy egy nőét. Nem tehetünk a karácsonyfa alá konyhai robotgépet, mert a fejünkhöz fogja vágni és kijelenti, hogy ő bizony nem bejárónő. Be kell látnunk, hogy egyáltalán nincs könnyű dolgunk, ha ajándékvásárlásra kerül a sor.

Van egy jó hírünk azonban! Ha épp nem feledkezünk meg a kedvesünk születésnapjáról, az évfordulónkról vagy a nők napjáról, akkor a Pandora ékszer remek választást jelent. Egyszerűen fantasztikusak; hihetetlenül szépek, elegánsak és megfizethetők. Mi kell még egy férfinak, ha ajándékot keres? Szinte biztos választás, el sem lehet rontani.

A Pandora ékszerek között megtalálhatók a fülbevalók, karkötők, gyűrűk, nyakláncok, medálok… Innen kezdve kezd bonyolultabbá válni a dolog, hiszen nem tudjuk, mit is válasszunk. Érdemes végiggondolni. Ha soha nem láttunk a kedvesünkön karkötőt, az valószínűleg nem azt jelenti, hogy nincs neki és mindennél jobban vágyik egyre, hanem azt, hogy nem szívesen hord a csuklóján ékszert. Talán azt javasolhatjuk férfitársainknak, hogy a kedvesük által szeretett ékszereket válasszák; ha szívesen hord fülbevalót, akkor azt, ha nyakéket, akkor azt…

És most jön a neheze. Férfiként nem gondoltuk volna, hogy a kedvesünk hajszíne befolyásolja, hogy milyen ékszer áll jól neki. Bizony, bizony. Egy fekete, sötétbarna vagy szőke hölgy bátran viselhet ezüst és arany ékszert is, ám egy vörös hajkoronával rendelkező nő inkább tartózkodjon a sárga aranytól. Ha a kedvesünk vörös, akkor válasszunk neki ezüst ékszert, ha pedig valami értékesebbet szeretnénk ajándékozni, akkor legyen platina vagy fehérarany.