Egyszerű citromos gyógymódok a sötét karikáktól való megszabadulásához

A hosszú munkaidő, a rossz alvási szokások, a kiszáradás és még a táplálkozási probléma is sötét szemeket okozhat, azaz sötét karikákat a szeme alatt. Néha ezek a sötét karikák örökletesek is. Biztosan kipróbálta a drága szemkrémeket, a mandulaolaj-gyógyszert és még az uborkaszeleteket is.

Ezek régi módszerek a sötét karikák eltávolítására. De próbálta már citrommal a sötét karikák csökkentését? Természetes fehérítő tulajdonságai miatt bizonyítottan csökkenti a bőr bármilyen elszíneződését, beleértve a sötét karikákat is. A citromsavról ismert, hogy természetes összehúzó szerepe van, amely segít összehúzni a homályos és megereszkedett bőrt a szeme alatt. Ezért nincs többé sötétség, megereszkedett bőr és finom vonalak a szem alatt. A friss citromlé a legjobb, ha elhalványítja a bőr elszíneződését. Legyenek azok a sötét foltok, vagy akár a pigmentáció. Préselje ki a friss citromlevet, és vattacsomóval használja a szem alatti területre. Mosás előtt legalább 15 percig hagynia kell. Kövesse ezt a citromos gyógymódot naponta, hogy megszabaduljon a sötét karikáktól. Ha érzékeny a bőre, akkor hígítsa fel a levet kevés vízzel, majd vigye fel a szeme alá.

Mint az uborka leve is, a citrom is természetes összehúzó és bőrvilágító tulajdonságokat tartalmaz, ezért kiváló összetevője a szem alatti terület megvilágításának. Minden nap egyenlő mennyiségű uborka- és citromlé keveréket kell felvinni a sötét karikákra, hogy gyorsabban elhalványuljanak. A sötét karika, nem más, mint a sérült bőr, és mi lenne a legjobb összetevő a sérült bőr kezelésére az antioxidánsokon kívül. A paradicsom likopint tartalmaz, amely a legerősebb antioxidáns, amely újjáéleszti a szem alatti területet és ragyogóvá teszi a sérült bőrsejtek helyreállításával. Használjon egy evőkanál paradicsomlevet egy evőkanál uborka levével, hogy csökkentse a szeme alatti sötétséget.