Egyszerű és nagyszerű kültéri világítás ufó lámpával

Főként kertes házaknál az udvaron vagy a teraszokon, garázsokban jellemző az ufó lámpák használata. Egyszerű kivitel, de nagyon praktikus.

Kültéri ufó lámpa hermetikusan zárt, rovarbiztos, és vízvédelemmel ellátott. Manapság nem csak az a fontos, hogy otthonunkban megoldott legyen a világítás, hanem lehetőleg a kertben, garázsban, teraszon is. Egy szóval kültéren is biztosítani kell a megfelelő látási viszonyokat. Különösen tavasszal válik fontossá, hogy a kinti helyiségek meg legyenek világítva, ugyanis ekkor sokan tartanak kerti partikat, sütögetéseket. Fontos, hogy jól elzárják az izzót, mivel a párás-nyírkos levegő megviseli, és rövidebb élettartamot nyújt. Kültéri lámpák esetén megtalálhatjuk a mennyezeti és a falra szerelhető vagy beépíthető lámpatesteket is. Itt is érdemes a hagyományos izzókat LED-es lámpatestekre cserélni, így energiatakarékosak lehetünk akár egész napos használat mellett is. Jó megoldásnak viszonyulnak még a napelemes, vagy a szenzoros kültéri lámpák. Kültéri lámpatestek vásárlásánál figyeljünk oda, hogy az IP szám 44-es védettségtől ne legyen kisebb. Minél nagyobb az IP szám annál nagyobb védettséget biztosít rovarok, időjárási viszontagságok és a behatoló porszemek ellen. A kültéri megvilágítást úgy kell kialakítani, hogy ne zavarják a szemet, és a fénye minél természetesebb legyen. Ez egyrészt a szemnek is jó, másrészt sokkal komfortosabban érzi magát az ember. A kültéri ufó lámpákra jellemző, hogy nagy fényszórással rendelkeznek.

Kültéri ufó lámpa
Kültéri ufó lámpa

Kültéri ufó lámpa széles választékban

A LED24 szaküzlet magas kínálatot nyújt kültéri lámpák esetében. Kiváló választás lehet a 12 Wattos kültéri LED-es ufó lámpa, mely műanyagburkolatból, opálüvegből készül. Meleg fehér fény jellemzi, így nincs zavaró hatással a szemre. Kettő éves garanciát biztosítunk -20 és +45 C fok között való használatnál. A teljes kínálatot megtekintheti a www.LED24.hu weboldalon, és ugyanitt le is adhatja a kiválasztott termékről a rendelését. A megrendelt terméket GLS futárszolgálattal szállítjuk kézhez. Amennyiben rendelése meghaladj az 50.000 Ft-ot akkor a szállítás ingyenes az ország bármely pontjára. További információkért forduljon az ügyfélszolgálathoz, melyet a 06-30-879-4403 telefonszámon ér el. Világítsa meg Ön is teraszát, garázsát vagy bármilyen kültéri helyiséget kültéri ufó helyiséget.