Ellin Carsta regényei megfizethető áron

Ellin Carsta Távoli remény című regényében, vagyis a lélegzetelállító és érzelmes sagában egy családnak messze kell utaznia otthonától, hogy megmentse azt, amit a legjobban félt. Hamburg 1888: Harminc virágzó év után a kávéimportőr, Peter Hansen & Sons nehéz idők elé néz – és bizonyosan csődbe is megy –, hacsak a három testvér nem tudja okos lépésekkel megmenteni az apjuk korai halála után akadozó üzletet. Robert Hansen számára ez azt jelenti, hogy megfelel a változó igényeknek, követve a jövőt Bécstől Afrikáig.

Ellin Carsta regényei elérhetőek a book24.hu weboldalon, ezért látogasson el hozzánk bátran és tekintse meg a legérdekesebb könyveket amelyeket kedvezményes áron megrendelhet.  A Távoli regény című könyvben Robert Hansen családját átköltözteti a német kameruni kolóniára, és birtokba vesz egy kakaóültetvényt. Robert tizenöt éves lánya, Luise olyan kalandvágyó lelkülettel rendelkezik, mint az édesapja, és egy izgalmas, új világot fedez fel, távol a hamburgi társadalom korlátjaitól. A duala nép és a lélegzetelállító természeti szépség az ő igazi lelkéhez szól. De nem mindenki nyitott a kultúra vagy az ezen az idegen országban rájuk váró kihívásokra. Hamarosan keserű rivalizálás és megdöbbentő árulások szakítják meg a Hansen család szövetségét, még akkor is, amikor Luise felfedezi egy fiatal helyi férfi erős szerelmét. Ez szembeszáll a családja elvárásaival, félelmetes hiedelmeket ébreszt, és olyan döntés meghozatalára kényszeríti, amely megváltoztatja az életét.

Egy másik Ellin Carsta regény a tizennegyedik században játszódik, amikor a nők lehetőségei az otthonban korlátozódnak. A lelkes, fiatal Madlen azonban a város megbízható szülésznője, Clara asszisztenseként találja magát. Clara mellett dolgozva Madlen meglepően nyugtató technikát dolgoz ki, és gyorsan tehetséges gyógyítóvá válik. Bővebb leírásért és az Ellin Carsta regényekért nézzen be a book24.hu-ra.