Első osztályú pilótaképzés Budapesten

A repülés az utastérben is hatalmas élményt jelent, azonban semmihez sem hasonlítható élmény, ha az ember egymaga emeli a levegőbe a repülőt. Ha gyerekkorodban az volt a legnagyobb álmod, hogy repülőket vezess, akkor felnőttként ideje valóra váltani ezt az álmot.

Pilótaképzés Budapest – Sokan rajonganak az utazásért, azonban vannak, akiknek a repülés is hatalmas élmény. Ha te is szívesen ülsz repülőre, sőt az is megfordult már a fejedben, hogy te magad emeled a levegőbe a gépet, akkor miért ne valósítanád meg álmod? Akár a hobbirepülés a vágyad, akár nagyot álmodsz és a nagygépes világot szemeled ki magadnak a Skyhawk Aviation Kft pilótaképzés moduljai neked valók! A Budapesthez közeli bázisrepülőtéren, mely Gödöllőn található tapasztalt oktatók állnak rendelkezésre és a piac egyik legbiztonságosabb és legmodernebb repülőgépe. Ha sűrű a napirended, akkor sem kell aggódnod, ugyanis a Skyhawk Aviation Kft oktatói igazán rugalmasak és az év minden napján van lehetőséged képzésen való részvételre és repülésre, már ha az időjárás repülésre alkalmas. Ha hétvégén szeretnél repülni, arra is van lehetőség.

A Skyhawk Aviation Kft kínálatában háromféle pilótaképzési modul található, így mindenki megtalálhatja a számára ideális képzést. Ha komoly terveid vannak és idővel hivatásos pilótává akarsz válni, akkor a PPL képzés ideális számodra. Ha nincsenek ilyen nagyratörő terveid és csak szabadidődben szeretnél pilótaként repülni, akkor a LAPL képzés jó választás számodra. Ha ezen a két képzésen már túl vagy, azonban szeretnéd, hogy a napnyugta se akadályozzon meg a felszállásban, akkor az NVFR képzést kell elvégezned. Így éjszakai jogosítványhoz juthatsz! Bővebb információkért célszerű ellátogatni a skyhawk.hu weboldalra, ahol elérhetőséget is találsz, amin keresztül érdeklődhetsz vagy jelentkezhetsz pilótaképzésre!