Epoxy padló típusok

Léteznek önterülő epoxy padlók felhasználásával új, régi, repedezett vagy sérült betonpadlók kerülnek felújításra, hogy a padló felületén sima, tartós és szintezett textúra jöjjön létre. Az önterülő epoxy padlók nemcsak fényes, zökkenőmentes megjelenést biztosítanak, hanem számos különböző színben kaphatók, amelyek vonzóak a kereskedelmi, ipari és lakóhelyiségekhez.

Epoxy padló elérhető az epo-trend.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma ha többet tudna meg az epoxy padlóról.  Epoxy habarcs padlók: Ez a padlóburkolati opció a rendelkezésre álló legszigorúbb epoxy padló rendszerhez tartozik. Ez az epoxy padló 100% szilárd epoxykból és/vagy kvarchomokból áll. A habarcsrendszerek ideálisak olyan helyiségekhez, ahol nagyon kémiailag ellenálló padlóra van szükség, és nagy ütésnek is ellenáll. Ez az epoxy padló repedések kijavítására használható, mielőtt más típusú epoxy padlót alkalmazna. Kvarcokkal töltött epoxy padlók: a kvarc epoxy padló nagy teljesítményű epoxy polimer gyanta és festett kvarc szemcsék kombinációja. Ezt az epoxit olyan dekoratív helyiségekhez kell felhasználni, amelyek egészségügyi és csúszásgátló tulajdonságokat igényelnek.

Antisztatikus epoxy padlók: ez a típusú epoxy padló számos munkahelyre veszélyes lehet. A terekben bekövetkező statikus veszélyek csökkentése érdekében antisztatikus epoxy padlót lehet alkalmazni. Ez az epoxy padló jellemzően olyan vezetőképes vegyületet tartalmaz, amely statikus elektromosságot halmoz fel, amely eloszlatja az esetleges kisülést. Az antisztatikus megoldás erősen ajánlott epoxy padló gyúlékony anyagokat tartalmazó terek számára. Az epoxy padló sokoldalú vegyi megoldás, amely praktikus, tartós, nagy ütésállósággal rendelkezik és testre szabható bármilyen térben. További részletekért keresse fel az epo-trend.hu-t.