Esküvői köszönetnyilvánító kártya ajándékozás után

Az esküvő napja véget ért, és Ön éppen most ért haza a nászútról, majd szerető családja és barátai csodálatos ajándékai várják. Alig várja, hogy elkezdhesse használni új kenyérpirítóját vagy gyönyörű konyhai késkészletét. És a nagynénje és a nagybátyja által készített lepedőkészlet is tökéletes az új ágyához.

De aztán, ahogy körülnéz, rájön, hogy mielőtt igazán élvezhetné az ajándékokat, minden egyes dologhoz köszönőlevelet kell írni. Rendben van, ha eltart egy-két napig, hogy felépüljön, de ne várjon túl sokáig, hogy kifejezze háláját a jutalomért. Az esküvő után a lehető leghamarabb küldjön köszönőlevelet mindenkinek, aki ajándékot adott. Egyes szakértők szerint ezt három hónapon belül meg kell tenni, míg mások engedékenyebbek, és akár egy évet is adnak. Ne feledje, hogy minél tovább halogatja, annál nehezebbé válik. A legjobb politika az, ha azonnal megteszi, miután hazajött a nászútról. Ez eltarthat egy-két hónapig, és minden hétvégén a konyhaasztal mellett kell töltenie egy kis időt, de fontos, hogy kifejezze elismerését minden esküvői ajándékért.

A legtöbben tudják, hogy udvarias dolog köszönetet mondani az ajándékozóknak, de ennél többről van szó, mint egy egyszerű „Köszönöm” e-mailben történő elküldéséről az esküvői ajándékért. Ha valaki megtette a fáradságot, hogy megajándékozza új házasságát, szánjon időt arra, hogy kézírásos köszönőlapot küldjön, amely személyes és konkrét. Ügyeljen arra, hogy folyamatosan készítsen listát az ajándékokról, amint beérkeznek, hogy ne felejtse el, honnan származik minden. Ahelyett, hogy előre nyomtatott köszönőkártyát küldene, válasszon üres kártyát vagy olyan grafikai mintát, amely az Ön személyiségét mutatja be. Adjon hozzá egy személyes megjegyzést, hogy kifejezze, mennyit jelent az ajándék az Ön számára.