Esővíz elvezetés egyszerűen – a legjobb vízelvezető rendszerek online!

A felszíni vizek szállítására a tetőszinttől a talajig számos esővíz elvezetőt kínálunk minden elterjedt merevségi osztályban, sima és strukturált falakkal egyaránt. Minden megoldásunk kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal, merevséggel és robusztussággal rendelkezik a biztonságos és megbízható telepítés érdekében, még extrém magas vagy alacsony hőmérsékleten is.

Esővíz elvezetés elérhető a sunikft.hu weboldalon szuper termékekkel, ezért kattintson ide, ha ön sem ismeri a legjobb esővíz elvezető rendszereket. Az éghajlatváltozás intenzív csapadékot hoz. Ez megnövekedett városi árvízveszélyt jelent, nagyobb igényt teremtve a jobb eső- és csapadékvíz-elvezetési megoldások iránt. Hazánkban elengedhetetlen a hatékony és jól karbantartott esővíz-gyűjtő és -elvezető rendszer. Felszíni víz minden olyan víz, amely a Föld felszínén található. Ez általában a folyókra, tavakra és patakokra, valamint más forrásokra vonatkozik, de lehet olyan kifejezés is, amikor már a földre hullott esővízről beszélünk. Csatorna lefolyóink és víznyelőink segítenek a felszíni vizek hatékony kezelésében a felesleges víz utakon, parkolókban vagy ipari területeken történő összegyűjtésével és elszállításával.

A csillapító/beszivárgó tartály vagy „esővíz-elszívó” egy föld alatti tartály, amelybe a tetőcsatornákból, ejtőcsövekből, felszíni víznyelőkből és csatornalefolyókból származó összes felszíni víz betáplálható és tárolható, amíg természetes módon be nem tud szívódni a környező talajba.  A szabályozás egyre inkább előírja, hogy az összegyűjtött esővízből el kell távolítani a szennyező anyagokat a kibocsátás előtt. A szennyező anyagok közé tartozik az olaj, a homok és az iszap, valamint a nehézfémek. További részletekért megéri benézni weboldalunkra, a sunikft.hu-ra.