Etetőkocsi online rendelés egyszerűen

A függőleges etetők nem alkalmasak nedves összetevők keverésére. A vízszintes etetők megfelelőbbek, de bonyolult felépítésük miatt gyakran nehéz megfelelően tisztítani. Az is gyakori tendencia, hogy a ragadós anyagok a lapátokhoz tapadnak, és felhalmozódnak az etető egyik végén.

Etetőkocsi online rendelés várja a gravetti.hu weboldalon, ezért keresse fel még ma weboldalunkat és megrendelheti a kívánt etetőkocsit mindössze néhány kattintással, pár másodperc alatt.  Mivel sok nyersanyag poros, gyakran kívánatos olyan anyagokat bevinni a készítményekbe, mint a melasz, olajok és zsírok, hogy csökkentsék a porosodást és tápanyagforrást biztosítsanak. A függőleges etetők lassú működésük miatt általában kevésbé hatékonyak a folyadékok elosztásában a keverékben, és a folyadékok hajlamosak finom szemcsés anyaggal bevont golyókat képezni, ahelyett, hogy felületi bevonatot hoznának létre a szilárd anyagon. A durva szarvasmarha-takarmányok esetében, ahol állatonként nagy mennyiségű takarmányt fogyasztanak, a folyadék teljesen homogén eloszlásának szükségessége kevésbé kritikus, mint a baromfitakarmányok vagy a pelletálásra szánt takarmányok esetében, ahol kívánatos, hogy a folyadékok jól elkeveredjenek, minimális csomósodás mellett.

A függőleges etetők általában elősegítik a részecskeméret-különbséget, különösen, ha túl hosszú keverési időt használnak. Előfordulhat, hogy nem illeszkedik könnyen alacsony tetővel vagy mennyezettel rendelkező épületekbe, mert ezek magas egységek. Mindazonáltal a padló szintjén manuálisan könnyen berakodhatók, és viszonylag alacsony tőkeköltségű gépek, amelyeket széles körben használnak a takarmánygyártásban, ahol nincs szükség folyadék hozzáadására, vagy az alapanyagok őrlés előtti keverésére. További részletekért és etetőkocsi rendelésért mindenképpen nézzen be a gravetti.hu weboldalra.