EvolutionDrive 82 ajtórendszer az Ön otthonába is!

Egy emelő-toló ajtórendszer segítségével rengeteg helyet lehet megspórolni, hiszen nem kell az ajtó nyitásnak külön helyet hagyni. Az EvolutionDrive 82 ajtórendszer pontosan ilyen, ráadásul tökéletesen szigetelt és az elvárt biztonsági szintet is garantálja a lakók számára!

Az EvolutionDrive 82 ajtórendszerről bővebben ezen a linken tud tájékozódni! Manapság nagy népszerűségnek örvendenek a tolóajtók, mivel nem mindennapi megoldásnak számítanak, továbbá plusz helyet sem foglalnak. Az EvolutionDrive 82 egy olyan emelő-csúszó ajtórendszer, melynek köszönhetően nagyfelületű üvegezés valósítható meg, jó termikus paraméterekkel rendelkezik és felhasználóbarát működés jellemzi. Az EvolutionDrive 82 jellegzetessége az alacsony küszöbérték, melynek köszönhetően akadálymentes megoldások kivitelezhetők. Így nem csak családi házakba, de akár intézményekbe is ideális. Az EvolutionDrive 82 ajtórendszer amellett, hogy praktikus és esztétikus, egyben magas biztonsági fokot is képvisel, ugyanis a betörések megakadályozása érdekében az ajtón a központi tömítésen belül kiegészítő csavarral is ellátták a rögzített és csúszó alkatrészek esetében egyaránt.

A teraszajtók esetében a lehető legjobb megoldás az EvolutionDrive 82. A dizájn terén nagyon sok a lehetőség, a homlokzat színvilágához a választható dekorfólia kitűnően párosítható. Az optimalizált tömítésnek és az innovatív profilképzésnek köszönhetően valósul meg a kiemelkedő hő- és hangszigetelés. Egy nyílászáró esetében ezek nagyon fontos tulajdonságok. Az EvolutionDrive 82 ajtórendszer kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak is, ezt a tömítés garantálja. Ráadásul elegáns és egyben visszafogott megjelenése által nyeri el az emberek tetszését.