Ezért kapnak a boldog emberek több munkalehetőséget!

A „boldogságmágnesek”, vagyis a boldogabb emberek a legjobb állást kapják, és ezt követően pozitív hozzáállásukkal vonzanak be másokat is. Úgy tűnik, az emberek jól érzik magukat, ha megbízhatnak önben. Ha ön boldog ember, az emberek követik az ajánlásait.

Anyagi kényelem vagy biztonság forrása is lehet valaki másnak. Azok az emberek, akiket bemutatott egymásnak, gyakran folytatják a kapcsolatot. Úgy tűnik, hogy az emberek ön felé sodródnak, bekapcsolódnak egy beszélgetésbe, és szívesen leülnek ön mellé egy értekezleten. A közelmúltban részt vett egy szervezet, csoport vagy folyamat fejlesztésében vagy növekedésében, amelyben sok más ember is részt vesz? Ezzel lehetőségeket ad másoknak – álláslehetőségeket, kapcsolatokat egy új városban stb. Azok az emberek, akikre alig emlékszik, mindent megtesznek, hogy melegen üdvözöljék ha ön boldog életet él. Úgy tűnik, sokan szeretnének kapcsolatba lépni Önnel – terveket készítenek, e-maileket küldenek, hívnak vagy SMS-t küldenek – mindezt azért, mert látszik, hogy boldog.  Az emberek energikusnak tűnnek ha ön ott van (azaz mosolyognak és nevetnek a jelenlétedben).

A boldog emberek mágneses hatással vannak a körülöttük lévőkre. Minél több embert vonz és tölt fel a boldogsága, annál valószínűbb, hogy viszonozzák a szívességet. Röviden: a boldog embereket nagyobb valószínűséggel ajánlják munkára, és befolyásos embereknek mutatják be őket. Ezenkívül azt a képességüket, hogy másokat boldoggá tegyenek, egy segítőkészebb hálózat formájában jutalmazzák. Hallott már a „rejtett munkaerőpiacról?” Nos, a boldogságmágnesek azok, akik hozzáférnek ehhez a rejtett réteghez. Hogyan viselkedik ma „boldogságmágnesként”? Milyen javaslatai vannak másoknak, akik jobb munkát szeretnének tenni hálózatuk boldoggá tételében?