Fapados légitársaság leírása

A fapados légitársaságok különösen olcsók, ha előre lefoglalják repülőjegyüket. A jegyek olcsóbbak lesznek, ha néhány hónappal a repülés előtt lefoglalják őket, mintha két héttel utazás előtt vásárolnák meg őket. A fapados légitársaságok nem kínálnak last minute jegyeket.

A fapados légitársaság leírása megtalálható az axa-assistance.hu weboldalon, ahol bővebb információkat olvashat, hogy miből is állnak a fapados légitársaságok. A legismertebb fapados légitársaságok Európában a Ryanair (Írország), az EasyJet (Anglia), a Vueling (Spanyolország) és a Wizz Air (Magyarország), ezek a legtöbb európai országban jelen vannak. Néhány hagyományos légitársaságnak van egy leányvállalata, amelynek versenyeznie kell ezekkel az olcsó légitársaságokkal, például a Transavia és a HOP! amelyek az Air France-KLM-hez és a Lufthansa részét képező Eurowingshoz tartoznak. Az fapados légitársaságok, amint a neve is mutatja, olcsóbbak, mint a hagyományos légitársaságok. Az oda-vissza jegy például Amszterdamból Londonba könnyen 100 euróval kevesebbe kerülhet, vagyis Ön és 4 barátja akár 500 eurót is megtakaríthat.

Ha a kisebb repülőtér nem áll az úticél közelében, akkor valószínűleg autót kell bérelnie, vagy legalább gondoskodnia kell valamilyen közlekedési formáról. Ez többletköltségekkel jár, de ezt nem kell elpazarolt pénznek tekinteni. Például a londoni Stansted repülőtérről a városközpontba tartó busz nagyon szép betekintést nyújt a belvárosra. Így már korán megismerhet néhány látnivalót. Bővebb leírásért és további információkért bátran keresse fel az axa-assistance.hu-t és itt az utasbiztosításokról és egyéb utazással kapcsolatos dolgokról is olvashat. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtalálhatja, így felteheti kérdéseit a fapados légitársaságokról.