Fejmasszázzsal a hajhullás ellen és a gyors hajnövesztésért

A rohanó életmód, a stressz, az évszakváltások, a környezeti ártalmak külön-külön, de többnyire egyszerre terhelnek bennünket. Nem csoda, hogy ez megviseli hajkoronánkat.

Hajhullás és hajvékonyodás keseríti meg sokak életét, de azzal is sokan szembesülnek, hogy egy bizonyos hossz után nem nő tovább a hajuk. Így egyes hölgyek számára a hosszú haj egy álom marad csupán.

Szerencsére ma már nem megbékélni kell vele, hanem orvosolni kell a jelenséget, mely sokszor (leszámítva az orvosi eseteket) egyszerű napi rutin bevezetésével kezelhető.

A hajhullás és hajnövesztés problémáját ma már számtalan kutatás tárgyalja. De ez nem mentesít az alapos kivizsgálás alól. Ha hosszabb ideje állnak fenn a tünetek, mindenképpen forduljunk orvoshoz.

Napi 80-100 hajszál elvesztése teljesen normális, amennyiben legalább ugyanennyi vissza is nő. Érdemes figyelnünk copfunkat, mert ezen a legkönnyebb észrevenni, ha csökken a vastagsága.

Arany igazság, hogy könnyebb az egészséges hajtömegünket megtartani, mint visszaszerezni, ezért érdemes gondot fordítani rá akkor is, ha nem tapasztalunk különösebb problémát.

Az egészséges haj az egészséges hajhagymáknál kezdődik. Ezért a legfontosabb az, hogy tápláljuk a hajgyökereket.

Egyrészt fontos, hogy belülről is tápláljuk a hajhagymákat, erre számtalan hajvitamin létezik a piacon. Általában különböző vitamin kombinációkat tartalmaznak, melyekre a hajhagymáknak szükségük van. Másrészt kívülről kell stimulálni őket, hogy a megfelelő vérkeringés által a tápanyagokat a hajhagymák felvegyék. A Full Hair kefével való masszírozással pont ezt a hatást tudjuk elérni, nem beszélve arról, hogy a finom fejmasszázs milyen relaxáló, stresszoldó hatással van az egész szervezetünkre. Napi 10 perces masszázzsal már rengeteget tettünk a hajhagymáink egészségéért. A fokozott oxigén- és tápanyagellátásnak köszönhetően a haj gyors növekedésnek indul és sokkal erősebb is lesz. A Full Hair kefe puha szilikon tüskéi stimulálják a vérkeringést a fejbőrben, ezt érezni is fogjuk masszírozás közben és után, enyhe bizsergő érzés formájában. Ez a felgyorsult vérkeringés szállítja a hajgyökerekhez a tápanyagokat, amelyeket vagy hajvitamin formájában, vagy egy egészséges, kiegyensúlyozott étrend által vittünk szervezetünkbe. A kefét hajmosáshoz is használhatjuk, mert egy alaposabb tisztítást tudunk elérni vele, így a hámlasztó (sokszor káros) samponok használatát teljes mértékben mellőzhetjük!