Feszes, sima bőr HIFU kezelés által

Az idő vasfoga senkit sem kímél, előbb-utóbb biztosan megjelennek a ráncok, a szövetek és a bőr megereszkedik. Ezt sokan nagyon nehezen viselik, nem kellemes szembesülni az idő múlásával. Ma már számos módszer rendelkezésre áll a ráncok ellen, azonban a leghatékonyabb a HIFU kezelés.

HIFU kezelés során a mikro fókuszált ultrahanggal a hőt megfelelő mélységbe juttatja a szakember, ami elősegíti a kollagén termelést. A HIFU kezelés hatására nem csak a kollagén, hanem az elasztin termelés is beindul, amelyek a bőr fontos elemei. A kezelésnek köszönhetően a szövetek liftingje megvalósul és a bőr újra feszes és sima lesz. Az eljárás nem fájdalmas, ellenben hatásos. Sokan a különféle ránctalanító krémektől várják a megoldást, azonban ezektől nem érdemes nagy csodát várni, mivel a bőrön keresztül nem igazán tudnak beszívódni a szükséges hatóanyagok. Megoldás lehet még a botox, azonban ennek idővel nagyon maszkszerű eredménye lesz, amely egyáltalán nem esztétikus. Elég csak a hollywoodi sztárokra gondolni, akik sok esetben túlzásba viszik a botoxot és egy idő után felismerhetetlenné válnak.

A HIFU kezelés valóban hatékony, alkalmazásával jelentős mértékű lifting hatás érhető el. A kezelés igazán biztonságos, mindössze apróbb mellékhatások jelentkezhetnek, mint a halvány bőrpír, azonban ez is elmúlik egy-két óra múltán. Emellett akár gyulladt pattanások és átmeneti duzzanat is kialakulhat. A kezelés után érdemes fényvédőt alkalmazni, amely legalább harminc faktoros. Ezenkívül nem javasolt legalább egy hétig a szolárium, a szauna, az intenzív napozás és a magas hőhatásnak való kitettség. Továbbá a kozmetikai eljárásokat is célszerű mellőzni legalább két hétig. Bővebb információkért látogasson el az fogyasztas-alakformalas.hu weboldalra!