Filmbox műsor online

Évente több mint 300 premier vár mindenkit a Filmbox. Filmek, televíziós sorozatok, és nagy költségvetésű tévés produkciók várnak mindenkit a legjobb rendezőktől. A legjobb tartalom várja önt a nagy globális forgalmazóktól és gyártóktól. Sikeres filmek kiváló kép- és hangminőséggel (1080i) megtekinthetők a csatornán.

Filmbox műsor vár mindenkit online a musor.tv weboldalon ezért ne habozzon, ide látogasson, ha meg szeretné tekinteni akár az egész heti filmbox műsort. Minden idők legkiválóbb rendezőinek filmjei jelennek meg a csatornán: Kurosawa, Hitchcock, Bunuel, Fellini, Murnau, Eisenstein, Visconti, Antonioni, De Sica. A fesztiválok nyertesei, klasszikusok, független játék- és rövidfilmek várják a világ minden tájáról. Vezető színészek, köztük George Clooney, Johnny Depp, Jean Reno, Colin Firth, Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, Cate Blanchett, Ewan McGregor és még sokan mások is megjelennek a filmbox filmjeiben. Az Oscar-díjas filmek nagy választéka tárul a szeme elé a csatornán. Gyerekek és felnőttek számára egyaránt találni vonzó tartalmat: nagyszerű kalandfilmek, vígjátékok, fantasy filmek, népszerű sorozatok és szórakoztató programok tekinthetők meg itt.

A tudomány szerelmeseinek vannak oktatási, életrajzi és dokumentumfilmek is. Rendkívül sokféle film és sorozat kerül bemutatásra itt tinédzserek számára. A FilmBox nevű csatornát 2007. szeptember 1-jén tették elérhetővé a lengyel nézők számára is, amikor megjelent a Multimedia Polska kábelhálózat kínálatában. 2008 áprilisában bekerült a kábeltelevíziós hálózat és a digitális platformok kínálatába, majd csatlakozott a Cyfrowy Polsat platformhoz, ahol egy másik filmcsatornát – a TV 1000-et váltotta fel. 2017. szeptember 12-én a FilmBox csatorna nevét a Kino TV váltotta fel. Az állomás a logóját is megváltoztatta. További részletekért keresse fel a musor.tv-t.