Födémzsalu alacsony áron megrendelhető online!

A zsaluzat egyfajta különféle formájú és méretű öntőforma, amelybe betont öntenek a beton kívánt alakjának kiöntéséhez, külső támasztékot biztosítva a stabilitáshoz. A födémzsalu az ideiglenes öntőforma egyik típusa, amelyet főleg a mennyezeteken használnak.

Födémzsalu várja önt is a lehető legkedvezményesebb árakkal a peri.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és válogasson kedvére födémzsalu kínálatunkban, hogy megtalálhassa azt, amit keres. A födémzsalu segíti a sima kész betonfelület kialakítását a mennyezeten. Jó szerkezeti biztonságot nyújt azáltal, hogy minden fedőterheléssel szemben megoldást kínál, kivételesen biztonságos és praktikus szerkezeteket hozva létre. A mennyezeti zsaluzat az a zsaluzat típus, amely leginkább az építményekben/épületekben található. A zsaluzat lemezekből vagy előregyártott lemezlapokból állhat. A zsalulemez szögletes fa zsalutartókon fekszik, amelyek a fő tartókon vannak elrendezve, és levezetik az erőket a kerek faoszlopokra. Kisebb helyiségeknél a főtartó két oszloppal együtt egy egységet alkot. A vízszintesen ható erők felvételére az átlós táblamerevítők vannak kialakítva. A kerek faoszlopok dupla ékekre vannak helyezve, amelyek lehúzó segédeszközként és korrekciós eszközként szolgálnak.

A zsaluzat fából vagy acélból készül. A zsaluzat az építőipar nélkülözhetetlen alkotóeleme, nevezhető ideiglenes vagy állandó formának, amelybe betont öntenek, ami később megkeményedik. A zsaluzatot világszerte több száz és ezer éve használják minden méretű és formájú épületszerkezet megsegítésére. Több mint 300 évvel ezelőtt a gyarmatosítás óta különféle zsaluzatokat használtak Ausztráliában. Tagadhatatlan, hogy az építkezés a mai civilizáció sarokköve, és a zsaluzat döntő szerepet játszott fejlődésünkben. További részletekért és rendelésért nézzen be még ma hozzánk a peri.hu weboldalra.