Foglalja le Ön is ciprusi utazását ma!

Ha még nem döntötte el hova utazzon, akkor érdemes Ciprust választani. Bár a többség a horvát, olasz vagy spanyol tengerpartot preferálja, érdemes némileg messzebbre merészkedni, hiszen Ciprus paradicsomi szépségű természeti tájjal és számtalan izgalmas kikapcsolódási lehetőséggel várja a turistákat.

[wp_ad_camp_1]

Ciprus utazás – Ciprus kétségkívül a Földközi-tenger ékköve, így nem csoda, hogy népszerű úti cél, ahová éves szinten rengeteg turista érkezik. Ennek ellenére nem tapasztalható zsúfoltság. Ciprus varázsereje elsősorban a nagyszerű földrajzi adottságokban rejlik. Bár sokan tengerpartjairól ismerik Ciprust, azonban ennél sokkal több rejlik benne, így érdemes felfedezni a sokszínű tájat. A párok előszeretettel látogatnak el ide, sőt esküvőket is szívesen tartanak itt, mivel a legenda szerint Aphrodité itt emelkedett ki a tengerből, így gyakran a szerelem szigeteként is emlegetik. Nem csak párok számára, hanem akár kisgyermekes családoknak és baráti társaságoknak is ideális. De, akár kalandvágyó nyugdíjasoknak is érdemes ide ellátogatni.

Ciprus kétségtelenül a nap és a tenger szerelmeseinek kedvenc helye. A legnépszerűbb tengerpart a Nissi Beach, amely szépségével megbabonázza a turistákat. Viszont, aki egy kicsit nyugodtabb, megbúvó partrészt keres, annak érdemes Konnos Bay-re ellátogatni. Aki ellátogat Ciprusra, annak mindenképp érdemes megkóstolnia a helyi finomságokat. Különösen a mezét, melyet nagyon változatos formában lehet kapni és a turisták rajonganak érte. Ciprus kiváló klímával rendelkezik, így aki barnulni akar, annak nem lesz erre panasza. Minden esetre naptejet nem árt használni, hiszen nagyon könnyű leégni. Ha szeretne Ciprusra utazni, akkor érdemes ellátogatni az invia.hu weboldalra, ahol meg tudja tekinteni a kiváló utazási ajánlatokat!