Forgózsámoly többféle méretben kedvező áron

A forgózsámoly és a vasúti jármű összeköttetései bizonyos fokú forgást tesznek lehetővé egy függőleges tengely elfordulása (támasz) körül, az oldalsó tartók pedig megakadályozzák a túlzott mozgást. A korszerűbb, támaszték nélküli forgózsámoly-kialakítások kihagyják ezeket a jellemzőket, ehelyett kihasználják a felfüggesztés oldalirányú mozgását, hogy lehetővé tegyék a forgási mozgást.

Forgózsámoly többféle méretben kedvező áron vár mindenkit az aruhaz.intermotor.hu weboldalon, tehát látogasson el ide és tudjon meg többet ezekről az alkatrészekről. Egyes kocsiknak és lánctalpas járműveknek a forgózsámolyok külső felfüggesztési alkatrészek. Az ilyen típusú forgózsámolynak általában két vagy több közúti kereke és valamilyen rugózott felfüggesztése van, hogy egyenetlen terepen simítsa a menetet. A forgózsámolyos felfüggesztések alkatrészeinek nagy részét a jármű külsőjén tartják, ezzel megtakarítva a belső helyet. Bár sebezhetőek a tartályellenes tűz hatására, gyakran helyben javíthatók vagy cserélhetők. A forgózsámolyok számos célt szolgálnak: a vasúti jármű karosszériájának megtámasztása, stabilitás mind az egyenes, mind az ívelt vágányon, javítja a menet minőségét a rezgés elnyelésével és a centrifugális erők hatásának minimalizálásával, amikor a vonat kanyarokon nagy sebességgel halad, minimalizálja a vágány szabálytalanságainak kialakulását és a sín kopását is.

A kocsikhoz, vagy mozdonyokhoz általában két forgózsámoly van felszerelve. Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni a forgózsámolyokról és megtekintené az árakat az illusztrációkkal együtt nincs más dolga, mint benézni hozzánk az aruhaz.intermotor.hu weboldalra, tehát látogasson el ide és garantáltan nem fogja megbánni. Ha esetleg kérdések merülnének fel a forgózsámolyokkal kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal és itt minden kérdésére választ kap tehát forduljon hozzánk bátran.