Fűtéskorszerűsítés magas színvonalon alacsony áron!

A kazánokat és a fűtési rendszereket ki kell cserélni, ha elérik az életciklusuk végét és meghibásodnak. Egyes esetekben megváltoztathatjuk a fűtési módot egy energiahatékonyabb típusra.

Fűtéskorszerűsítés elérhető a budapesti-gazszerelo.hu weboldalon, tehát kattintson ide és tudjon meg mindent amit tudni lehet a fűtéskorszerűsítésről. Ha azt tanácsolták Önnek, hogy gázbojlert szereltessen be vagy korszerűsítsen, akkor beszerelünk egy kombinált kazánt, amely igény szerint melegíti a vizet és a fűtés programozón keresztül állítható be. Ha azt tanácsolták Önnek, hogy olajbojlert szereltessen fel, vízmelegítésére rendszerkazánt, programozót és merülőtartályt szerelünk fel. Ezeket gyakrabban építik be vidéki területeken, mint egy energiahatékonyabb rendszert. Egy mérnök teljes körűen bemutatja, hogyan kell működtetni az új rendszert. Egy egyszerű, írásos használati útmutatót adunk az Ön új fűtési rendszeréhez.  Mire számíthat a telepítés során?

A fűtési rendszer telepítéséhez legalább 3 napra lesz szükségünk. Folyamatosan porvédelmet biztosítunk a padlón és viselünk védőcipőt. Az 1. emeleten padlódeszkákat kell megemelnünk, hogy hozzáférhessünk a csővezetékekhez. A kazánt a legmegfelelőbb pozícióba szereljük, minimális csővezetékeket tartva. A meglévő melegvíz-palackot és víztartályt eltávolíthatjuk és újakra cseréljük. Lehetséges, hogy ki kell cserélnünk a meglévő olajtartályt és olajtartály alját. Ez magában foglalhatja az árokásást a kertben. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy helyreállítsuk azokat a kerti területeket, amelyek megsérültek, de előfordulhat, hogy a füves területeket nem lehet úgy hagyni, ahogyan találtuk. Általában nem zárjuk be a szabad csővezetékeket, mert előfordulhat, hogy a jövőben hozzá kell férnünk ehhez a csővezetékhez. Amennyiben többet tudna meg és korszerűsítésre lenne szüksége nézzen be a budapesti-gazszerelo.hu weboldalra.