Géptároló a legjobb áron és minőségben

A géptárolás minden évben állandó egyensúlyozást jelent a farmerek számára, és 2022 sem kivétel. Az erős és ellenálló hazai élelmiszer-ellátás fontossága az idei évben az élen jár, ennek létfontosságú eleme a termény és a gépek helyszíni tárolása.

Géptároló a legjobb áron várja a gravetti.hu weboldalon, ezért nem fogja megbánni ha ide látogat, hiszen a legmagasabb minőségű géptárolókkal találkozhat nálunk. Ha magas a növénytermesztés, nő a költségek és a megfelelő géptárolás iránti igény. A rekord kukoricatermés prognosztizált ebben az évben, 181,8 köböl hektáronként. Ha az előrejelzések beigazolódnak, jó úton haladunk afelé, hogy a kukoricatermelés 15,2 milliárd köböl fölé emelkedjen – ez a rekord kukorica, és 12 százalékkal magasabb a 2019-es termelési szintnél. Mivel a növénytermesztés a világ népességének növekedésével párhuzamosan növekszik, megfelelő hozzáférésre lesz szükség a jó minőségű tároláshoz a terméshulladék minimalizálása és nemzetünk élelmiszerellátásának védelme érdekében. A terméshozam szempontjából számos előnnyel jár a gazdaságban történő tárolás – a legelőnyösebb az anyagi haszon. A szállítással és a logisztikával kapcsolatos üzemeltetési költségek csökkennek, mivel a terményeket többé nem kell a telephelyen kívüli gabonafelvonókba szállítani. Ezek a fuvarköltségek jellemzően az egekbe szöknek a betakarítási időszakokban, ami még jobban ösztönzi a gazdaságban történő tárolást.

A gazdaságon belüli tárolás révén a gazdálkodók jobban kézben tarthatják a gépeket és ellenállóbbá válik az ingadozó piaci árakkal szemben. A gépek megfelelő tárolása a gazdaságban azt jelenti, hogy a gazdálkodók megengedhetik maguknak, hogy kivárják a lenyomott piaci árakat, és jó áron értékesítsenek. Bővebb leírásért és az árakért keresse fel a gravetti.hu weboldalt.