Google keresőoptimalizálás kedvező áron

Ha nagyobb organikus forgalmat szeretne elérni a weboldalain, akkor meg kell értenie a Google algoritmusát, és figyelembe kell vennie azt.

Google keresőoptimalizálás a mokeropt.hu weboldalon érhető el méghozzá igen kedvezményes áron, ezért hozzánk forduljon, ha önnek is keresőoptimalizálásra lenne szüksége. Mivel minden keresőmotornak különböző rangsorolási algoritmusa van, lehetetlen lenne mindet lefedni. A Google híresen több mint 200 rangsorolási tényezőt használ. 2010-ben még arról volt szó, hogy akár 10.000 is lehet. Senki sem tudja, hogy mik ezek a rangsorolási tényezők, de néhányat ismerünk. Hogyan? Mivel a Google elmondta nekünk, és sok ember – köztük mi is – tanulmányoztuk a különböző tényezők és a Google rangsorai közötti összefüggéseket. A Google a weboldalakat rangsorolja, nem a webhelyeket. Az, hogy vállalkozása ólomüveg ablakokat gyárt, még nem jelenti azt, hogy webhelyének minden oldalán szerepelnie kellene a „festett üveg ablakok” lekérdezésnek.

Besorolhatják különböző kulcsszavak és témák szerint, különböző oldalakkal. Most beszéljünk néhány olyan dologról, amely befolyásolja a rangsort és a keresőmotorok láthatóságát. Mielőtt a Google fontolóra veheti a tartalom rangsorolását, először tudnia kell, hogy létezik. A Google többféle módon fedezi fel az új tartalmat az interneten, de az elsődleges módszer a feltérképezés. Leegyszerűsítve: a feltérképezés az, ahol a Google követi a már ismert oldalakon található linkeket azokhoz, amiket még nem látott. Ehhez egy spider nevű számítógépes programot használnak. A Google-keresések 63% -a mobileszközökről származik, és ez a szám évről évre növekszik. A Google 2018-ban is áttért a mobilindexelésre, vagyis mostantól az oldal mobil verzióját használják indexeléshez és rangsoroláshoz. Bővebb leírásért és a keresőoptimalizálásért keresse fel a mokeropt.hu-t.