Gravírozott óra jutányos áron!

Férfi óráink mechanikus vagy kvarc szerkezettel kaphatók. A mechanikus órákat minden nap fel kell tekerni. Klasszikus stílusúak és időtlen vonzerővel rendelkeznek. A kvarc órák elemmel működnek, kevés karbantartást igényelnek és megbízhatóak. Az eladó órák sokféle anyagból készülnek, az arannyal és ezüsttel bevonttól a tömör rozsdamentes acélig.

Gravírozott óra olcsón várja a gravirexpressz.hu weboldalon, ezért ha önnek is szüksége lenne egyre, itt az idő, nézzen be hozzánk és rendeljen egyet még ma.  Szinte mindegyik óránk gravírozható és ingyenesen személyre szabható. Néhány egyedi stílust is kínálunk, például képkeretes órákat és klasszikus vasúti stílusú órákat. Mindegyikhez tartozik egy hozzáillő lánc, vagy párosítható lánccal kapható. Ideális ajándékok minden férfi számára, és az gravírozás személyre szabott emléket hoz létre, amelyet nagyra értékelni fog. A személyre szabott órák nagyszerű választást jelentenek születésnapokra, nyugdíjas bulikra, Apák napjára, évfordulókra, ünnepi ajándékként és még sok másra. Ezek személyre szabott mechanikus órák, ami azt jelenti, hogy működésükhöz nincs szükség elemre.

Időnként csak egy kis tekerés kell ahhoz, hogy következetesen és pontosan teljesítsenek. Testre szabott óraként mindegyiknek van egy számlapja, amelyet úgy alakítottak ki, hogy a felhasználók láthassák a fogaskerekeket és belső működéseket. Mindegyik fekete külső tokkal és számlappal rendelkezik. A számlap római számokkal van ellátva, hogy nyomon kövesse az időt. Egy külső gomb meghúzásával beállítható az idő. Ugyanezt a gombot befelé nyomva kinyithatja az órát, amikor az be van zárva. Bővebb leírásért és további részletekért nézzen be még ma hozzánk bátran a gravirexpressz.hu-ra.