Gravírozott pohár saját célra vagy ajándékba

A gravírozott pohár kiemelkedik a többi közül. Ahogy megérinted, beletöltöd az italod, elolvasod a poháron lévő feliratot, kortyolod az italod, mind különleges pillanatok. Akár ajándékba szánod, akár saját részre szeretnél poharat, érdemes ellátogatni a gravirexpressz.hu webáruházba!

Gravírozott pohár számtalan emléket juttathat eszedbe. Éppen ezért lehet kiváló ajándék. A gravírozással felülettől függően különféle hosszúságú szöveget lehet a pohárra alakítani, sőt akár logóval is el lehet látni. A gravírozás abból a szempontból is jó választás, hogy így valóban tartós megoldást választasz, ugyanis a matrica egy idő után biztosan lejön a pohárról. A gravírozás azonban még hosszú évek múltán is megmarad. Számtalan különféle pohár áll rendelkezésre, így eldöntheted, hogy egy egyszerű, hétköznapi pohárra gravíroztatsz vagy egy igazán különleges, alkalmi poharat választasz. Természetesen utóbbiak nem mindennapi, kiváló minőségű kristály pezsgőspoharak, whisky poharak, konyakospoharak és még hosszan sorolhatnánk. Ha ajándékozol, akkor mindenképp érdemes minőségi terméket ajándékozni.

A gravirexpressz.hu webáruházban számos kiváló minőségű poharat találsz, amelyek közül kiválaszthatod azt, amelyet gravíroztatni tudsz vagy ajándékba adsz. Évfordulókra különösen jó választás a gravírozott pohár, különösen, ha az ifjúpárt szeretnéd meglepni az esküvőjük dátumával gravírozott vagy a neveikkel ellátott poharakkal. Egy kristály pezsgőspohár tökéletesen passzol az alkalomhoz. Ha szeretnél gravírozott poharat rendelni saját célra vagy ajándékozásra, akkor érdemes ellátogatni a gravirexpressz.hu webáruházba, ahol minden fontos információt megtalálsz a témában, továbbá a gravírozható termékeket is megtekintheted!