Gyógynövényes alvássegítő alacsony áron kapható

Egy nagy adag melatonin nem feltétlenül hatékonyabb, mint egy alacsonyabb – mindenki egyedi, és az alacsonyabb adag is megteszi a trükköt. Vegye fontolóra egy elnyújtott felszabadulású formulát is, ha a cél a megszakítás nélküli alvás. A melatonin kezelés megkezdése előtt mindig beszéljen orvosával, mivel mindenkinek egyedi egészségügyi szükségletei vannak. Ezenkívül feltétlenül olvassa el a címkét, és ne vegyen be többet az ajánlott adagnál.

Gyógynövényes alvássegítő jó áron a jó alvás érdekében. Lefekvés előtt 30 perccel – 1 órával vegye be a melatonint, és győződjön meg arról, hogy elkötelezi magát az éjszakai alvás mellett. Az optimális alvás érdekében a melatoninnak csak egy elemének kell lennie a szokásos éjszakai rituáléknak. Az étrend-kiegészítők mellett próbáljon meg győződni arról, hogy a feje estéről estére ugyanabban az időben üti a párnát, és egy órával lefekvés előtt kapcsolja ki a képernyőket (beleértve az okostelefonját is). A melatonin a triptofán aminosavból származó hormon. Elsősorban a tobozmirigyben szintetizálódik, a melatonin többnyire éjszaka szabadul fel, hogy megkönnyítse az elalvást. Az egészséges alvás támogatása mellett a melatonin segíthet gátolni az oxidatív stresszt, elősegítve az egészséges agyműködést, az immunrendszer egészségét és még sok mást. Becslések szerint 50-70 millió amerikai felnőttnek vannak alvási nehézségei. A minőségi pihentető alvás hiánya hatással lehet kognitív egészségére, anyagcseréjére és még sok másra.

Akár az elalváshoz, akár az elalváshoz van szüksége segítségre, a Life Extension rendelkezik egy melatonin termékkel, amely segít a szervezetnek a szükséges pihenésben. A melatonin felgyorsítja az elalvást és javítja az alvás minőségét. Erős védelmet nyújt a szabad gyökök ellen, és támogatja az egészséges DNS-t. A melatonin a triptofán aminosavból származó hormon. Elsősorban a tobozmirigy szintetizálja az agyban, és többnyire éjszaka szabadul fel, hogy megkönnyítse az elalvást.