Hévíz szállás a legjobb ajánlatokkal

Hévíz a Hévízi-tó mellett található, amely a világ második legnagyobb termáltava. Biológiailag is aktív természetes tó. Ezt a várost nem gyakran látogatják a turisták, így ez a leglassabb város. Ebbe a tavirózsákkal teli Hévízi-tóba merülés elengedhetetlen bárki számára, aki a Balaton régióba látogat.

Hévíz szállás a legjobb ajánlatokkal vár minden kedves érdeklődőt a hevizszallas.com weboldalra látogatva, tehát nem kell messzire mennie szállásfoglalásért. A város nem sok látnivalót kínál a turistáknak. A Szentlélek katolikus templom, a Hévízi Termál-tó, az Árpád -kori templom, a Hévízi Piac, a Római Romkert, a Hévízi Múzeum Gyűjteménye és a Római Katona Sírja a város egyik legfontosabb látványossága. Hévízi utazása nem lesz teljes a híres tóban való megmártózás nélkül. A zágrábi repülőtér, más néven Franjo Tuđman repülőtér, Hévíz legközelebbi nemzetközi repülőtere. 188 km -re fekszik Hévíztől. Taxival könnyen eljuthat a városba. Járatokat indítanak olyan indiai nagyvárosokból, mint Delhi, Mumbai, Chennai, Bangalore, Kochi, Hyderabad, Kolkata és Trichy. Hévíz számos közeli országba kínál busz- és vonatjáratokat, például Szlovéniába, Németországba, Csehországba és még sok másba. Ezeket az országokat meglátogathatja Hévízről.

A Dotto Hévíz tömegközlekedési rendszere. Összeköttetésben áll a város főbb látnivalóival. De a legjobb módja a város körbejárásának gyalog vagy kerékpárral történhet. A repülőtérről a városba vonat és taxi közlekedik. A legjobb módja a város elérésének taxival történhet, amely mindössze 2 órát vesz igénybe, de a vonatút 9 órán át tart. A Kiwi Taxi és a Heviz taxi a taxi szolgáltatás Hévízen. Az autóbérlés a legjobb módja annak, hogy saját tempójában fedezze fel a várost. Autókat bérelhet a Holiday autóktól vagy a Travelocity -ből. További részletekért és szállásokért nézzen be még ma a hevizszallas.com weboldalra.

Lorabel Apartmanház Hévíz – A legjobb választás a Hévízre látogatóknak. Új és csodaszép apartmanok közvetlenül a hévízi-tó közelében. Egész évben nyitva! Fantasztikus programok és látnivalók! Ingyenes fürdési lehetőség.