Hirtv műsora online is elérhető!

A Hír TV egy magyar magánkézben lévő, általános érdekű televíziós csatorna, amelyet 2002-ben alapítottak. Ez a csatorna az információk és az aktuális ügyek feldolgozására szakosodott csatorna, az Echo TV-vel versenyben. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Hirtv műsor teljes egészében és teljesen díjtalanul megtalálható a musor.tv weboldalon ezért ne habozzon, itt a helye nálunk ha önt is érdeklik a hír tv műsorai, nálunk azonnal megtekintheti az egész heti műsort is és nem kell majd sorban állnia műsorújságért az újságárusnál. Egyes források 2014-ben kezdték bejelenteni, hogy a csatorna tulajdonosa, Simicska Lajos és Orbán Viktor miniszterelnök közötti hosszú távú pozitív kapcsolat elkezdett romlani. 2015 februárjában Simicska a Népszava szociáldemokrata újsággal készített interjúban kijelentette, hogy “a teljes Népszava háborúban áll”. Ezt a nyilatkozatot követően lemondást kapott a Magyar Nemzet, a Hír TV, a Lánchíd Rádió és az MNO főszerkesztőitől és asszisztenseitől, Simicska pedig ezt követően verbális tirádot indított korábbi alkalmazottai, valamint a miniszterelnök ellen.

Eközben az MTVA állami műsorszolgáltató úgy döntött, hogy létrehoz egy M1 hírcsatornát, amelyet eddig az MTVA általános csatornájába építettek be. A Hír TV néhány műsorvezetője az MTVA új hírcsatornáján dolgozott. Az eseményre reagálva, 2015 szeptemberében, Simicska üzlethelyiségében korábban alkalmazott újságírók megalapították a Magyar Idők kormánypárti újságot. Ugyanakkor a Hír TV-csatorna teljesen megváltoztatta logóját és programjait. Manapság érdekes hírműsorokkal vár minden olyan nézőt, akit érdekelnek a hazai hírek. Amennyiben megtekintené a teljes heti hírt tv műsort, nincs más dolga, mint benézni hozzánk a musor.tv weboldalra.