Hogyan lehet használni a vonzás törvényét az álláskeresés során

Gondolataink olyan mágnesek, amelyek vonzzák azokat az eredményeket, amelyekre gondolunk. Még akkor is, ha kétségbeesetten akar valamit, ha gondolatai szerint soha nem fogja megkapni, kitalálja mi történik? Tényleg nem fogja megkapni. Ha azonban megváltoztatja gondolatait a megvalósítással kapcsolatban, akkor megszerezheti.

Ez főleg azért van, mert ha a gondolatai koncentrálnak valaminek megszerzésére vagy megvalósítására, akkor helyesen fog cselekedni annak érdekében, hogy ez megvalósuljon. Ez az elv közismert nevén a vonzás törvénye, és élete számos területén alkalmazható. Legyen szó gyógyulásról, fogyásról, dohányzásról való leszokásról, csúcskategóriás versenyzésről vagy álláskeresésről, hozzáállása döntő fontosságú a sikerhez. Ha elhiszi, hogy tud valamit tenni, az erőt és kitartást nyújt az akadályainak leküzdésére. A pozitív gondolkodás egy kis motort is sikeresen hajt fel egy hatalmas dombra. Ha nehézségei vannak az álláskeresés során, próbálkozzon ezzel az elvvel. A gondolatok megváltoztatásával eléri a célját. Figyelje meg a sikeres állásjelöltek hozzáállását és cselekedeteit. Pozitívak és lelkesek. Magasan tartják a fejüket, és mosolyognak. Lényük mélyéről hiszik, hogy munkát kapnak. A sikertelen jelöltek elhiszik, hogy nincsenek munkahelyek, soha nem találnak semmit, és egyéb negatív gondolataik vannak.

Gondolkodjon pozitívan. Mélyen, nemcsak a felszínen. Nem elég mondani, hogy pozitívan gondolkodik. Hinni kell benne. Ne engedje, hogy mások lebuktassák. Önnek van ereje. Igazítsa a gondolatait és a tettét ahhoz, amit szeretne. Nem fog működni, ha cselekedetei és gondolatai ellentmondanak a célnak. Tudja, hogy előbb utóbb munkát fog kapni. Beszéljen inkább arról az időről, amikor majd munkát kap, nem pedig arról, ha nem kap. Írja le, mi az ideális munkája. Koncentráljon rá. Képzelje el, hogy ezt a munkát végzi. Használjon irányított képeket ebben a lépésben. Ne engedje, hogy elcsüggedjen.