Hogyan ünnepeljük a 9. házassági évfordulót?

Gratulálunk! Kilenc évet töltött házasságban! A házasság kilencedik éve jelentéktelennek tűnhet az olyan mérföldkőnek számító évfordulós évekhez képest, mint az 1., 5. és 10. évforduló. A házasság első évtizede azonban sok pár számára a készülődés ideje, és minden együtt töltött évet érdemes megünnepelni.

Arra biztatjuk, hogy gondolkodjon kreatívan, és ünnepelje meg 9. házassági évfordulóját ugyanolyan szívvel és szenvedéllyel, mint bármely más mérföldkövet. Íme néhány kilencedik évfordulós ötlet, motívum és szimbólum, amelyek segítenek egy tartalmasabb ünneplés megtervezésében. Minden sikeres évforduló első lépése egy átgondolt ajándék kiválasztása. Minden évfordulóhoz szimbólumok tartoznak, amelyek segítik a választást. Ezek az ötletek különösen akkor hasznosak, ha Ön és házastársa szeret ragaszkodni a hagyományokhoz. Próbálja meg az egyik motívumot beleilleszteni az ajándékba, és ha teheti, adjon hozzá személyesebb dolgokat. Dönthet úgy, hogy egy hosszú munkahelyi nap után megajándékozza házastársát. A legjelentősebb évfordulókhoz azonban egy különleges emlék is tartozik. Hagyományos ünneplést is tarthat családjával és barátaival.

A legfontosabb dolog az, hogy ez a napot kitűnjön az év többi napja közül. Emellett hajlamosak vagyunk olyan dolgokra emlékezni, amelyek érzelmessé tesznek bennünket. Javasoljuk, hogy iktasson be egy leckét, amelyet újra meg kell tanulnia olyan érzelmekkel, amelyeket nagyra értékel (például az öröm). A lecke jobbá teszi a kapcsolatot, az érzés pedig megerősíti azt és segít a lecke elsajátításában. Vegyenek részt együtt egy kézműves órán. Ha nincsenek ilyen osztályok a környéken, fontolja meg, hogy elmenjen egy bevásárlóútra, hogy együtt vásároljanak kézművességhez szükséges eszközöket, és készítsenek valamit együtt, otthon. Keverje össze mindkét fél stílusát, és hagyja, hogy mindketten beleszóljanak a végső kiválasztásba.