Hol szállhat meg Cape Cod-ban: A legjobb helyek és szállodák

Cape Cod Új-Anglia alapvető nyári kolóniája. Ez a furcsa formájú félsziget, amely jó ideje ismert a jómódúak menedékhelyeként a melegebb hónapokban, természetesen jó okból híres.

Chatham Bars Inn: Ez a luxus lehetőség tele van hangulattal, így kiválóan alkalmas egy felnőtt tengerparti kiruccanásra. Élvezze a naplementét a tengerre néző teraszos étteremben, vagy hűsöljön a faragott szabadtéri medence frissítő nyugalmában. A Chatham Bars Inn szobái tágasak és jól felszereltek – néhányuk saját kandallóval, nagy káddal és napozóterasszal is rendelkezik. Az Atlanti-óceán pár lépésre van. Hajóval el lehet menni horgászni, majd visszatérni a szállodába és vacsorázni a négy étterem egyikében! Pleasant Bay Village Resort: A 4 csillagos szálloda nagy szobái felhőszerű, kényelmes ágyakkal, kertre nyíló teraszajtókkal és saját étkezővel rendelkeznek. Néhányuk konyhával is rendelkezik, így pénzt takaríthat meg. A Pleasant Bay Village Resort kertjében ázsiai stílusú utak találhatók, amik ideálisak egy kis sétára. Megmártózhat a szálloda medencéjében vagy pezsgőfürdőjében, miközben a gyerekek játszanak a játszótéren. A helyszín szempontjából a Chatham Lighthouse rövid autóútra van innen, csakúgy, mint a helyi repülőtér.

Eagle Wing Inn – Az Eagle Wing Inn egy helyben működő szálloda, sok szívvel és személyiséggel. A nyaralás itt azt jelenti, hogy egy új-angliai stílusú házban száll meg, ahol fapadló, mintás szőnyegek, redőnyös ablakok, magas mennyezet és tenger témájú műalkotás található. A szobák modernek, és rengeteg hely van az elosztáshoz. A helyszínen könyvtár, szabadtéri medence, valamint minden reggel kontinentális reggeli áll rendelkezésre. A bájos szállás közelében található a Nauset világítótorony, de sétatávolságra van a parti őrség strandjától, valamint a helyi üzletektől és éttermektől.