Homonnay Gergely könyvei online vásárlása!

Homonnay Gergely ismert magyar író, aki újságíróként, tanárként, a Demokratikus Koalíció aktivistájaként is tevékenykedett. A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán tanult angol és német nyelvet, majd Pécsett és az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán tanult jogot. Dolgozott fordítóként egy fotóügynökségnél, tanított a középiskolában, évekig újságíróként dolgozott.

Homonnay Gergely könyvei online érhetőek el a book24.hu weboldalon, tehát mindegy, hogy Erzsi bölcsességei, Puszi, Erzsi! vagy éppen Az elnökasszony című könyveit rendelné meg, tőlünk mindent beszerezhet.  Első írásai balettkritikák voltak. Korábban a Best és a Story munkatársa volt, de írásai a Psziché magazinban, a wmn.hu-ban és a szerlekmagyarorszag.hu-ban is gyakran megjelentek. A 2000-es évek közepén kezdett el blogolni; két blogja, a gonzalo és a dagadtanoverem tette ismertté a blogolók körében. Elsősorban a magyarországi LMBTQ mozgalommal, az emberi jogokkal és a nők esélyegyenlőségével kapcsolatos kérdések foglalkoztatták. A Puszi, Erzsi! és az Elnökasszony című könyvei egyaránt „macskaszemszögből” mutatják be a gazdi házi kedvencéhez való viszonyát és politikai életét. Liberális gondolkodónak, párton kívülinek vallotta magát. Fellépett emberi jogi és oktatáspolitikai kérdésekben, és foglalkozott a gender tudományával. Elvégzett egy kurzust feminista és queer tanulmányokból.

2021 szeptemberében Novák Katalin rágalmazása miatt ítélték el, egy év próbaidőz kapott, és kötelezték a költségek viselésére. Később Rómában élt, és a politikai vitákban a meleg közösség jogai iránti elkötelezettségéről vált ismertté. Ha esetleg önt is érdekelnék a regényei, nézzen be még ma a book24.hu weboldalra, ahol megtekintheti a teljes könyvkínálatot az árakkal együtt és néhány kattintással meg is rendelheti a kívánt könyveket.