Hüvelytabletta és minden információ online

A hüvelykúpok szilárd, ovális alakú gyógyszerek, amelyeket műanyag applikátor segítségével helyeznek a hüvelybe. A hüvelyen belül folyékonyakká válnak, amikor felmelegednek a test hőmérsékletére. A hüvelyi kúp célzottan enyhíti a hüvelyt érintő betegségeket.

Hüvelytabletta várja önt is a gyogyline.hu weboldalon méghozzá igen alacsony áron, tehát nézzen be hozzánk és rendeljen még ma hüvelytablettát ha épp szüksége lenne rá. Ha hüvelytablettát használ, azonnal mossa meg a kezét szappannal és meleg vízzel. A hüvelyi kúpok szivároghatnak, így lefekvéskor kényelmesebb használni. Viselhet egészségügyi betétet az ágynemű vagy a ruházat védelme érdekében. Hasznos lehet, ha felhasználása előtt a kúpot gyorsan vízbe mártja. Ez megkönnyítheti a behelyezést. Annak érdekében, hogy a kúpok ne olvadjanak meg használat előtt, tárolja hűvös helyen. Tartsa őket hűtőszekrényben, ha a gyógyszer címkéje ezt írja. Az emberek menstruációs időszakban hüvelyi kúpokat használhatnak. De tampon helyett egészségügyi betéteket kell használniuk, mivel a tamponok felszívhatják a gyógyszerek egy részét. Egy személynek addig kell szednie a gyógyszert, ameddig utasítást kap rá, még akkor is, ha a tünetek elmúlnak. Ha egy személy kihagy egy adagot, meg kell várnia a következő ütemezett adag beadásának időpontját, mielőtt újból behelyezné a kúpot. A hüvelyi kúpok segíthetnek a gombás fertőzések és a hüvelyi szárazság kezelésében.

A fogamzásgátló kúpok egy másik típusú hüvelyi kúpot jelentenek, amelyet egyesek a fogamzásgátlás egyik formájaként használtak. A kúpok működése a céltól függően változó ideig tart. A kúp mérete és kémiai összetétele meghatározza az oldódás sebességét is. A fogamzásgátló kúpok spermicidet tartalmaznak, amely kétféleképpen akadályozza meg a terhességet: Habanyagot hoz létre, amely elzárja a méhnyak bejáratát, így a spermiumok nem tudnak átjutni. További információkért keresse fel a gyogyline.hu weboldalt.