Indusztriális dekoráció online

Az ipari forradalom nem csupán új technológiákat vezetett be és gépesítette a gyártást – modern életszínvonalat kínált és utat nyitott az ipari stílus számára, ahogyan az ma ismert.

Indusztriális termékek kaphatóak a dodo.hu weboldalon, ezért ne habozzon, látogasson el ide és nézzen szét ön is kínálatunkban, ahol jobbnál jobb indusztriális tárgyakat, bútorokat rendelhet. A 20. század elején, jóval a mozgalom fellendülése után, a távoli településeken működő bezárt gyárak elsődleges ingatlanforrássá váltak, mivel a városi közösségek a gyorsan növekvő népesség nyomása alatt meghajoltak. Az elhagyott malmokat és raktárakat élhető negyedekké alakították át, és a keret megváltoztatása vagy átalakítása helyett a dolgok úgy maradtak, ahogy vannak. A pénzügyi korlátok részben szerepet játszottak itt, de a tágas elrendezés, masszív ablakokkal és magas mennyezettel párosulva vonzotta a szűk városi élet elől menekülni vágyókat. Az ezt követő évtizedek számos befolyásos tervezési stílust hoztak magukkal, amelyek az ipari esztétikát a háttérégetőbe szorították. Míg ennek a stílusnak a jegyei beépültek a Bauhaus iskolába, a modern építészetbe, sőt a minimalizmus hullámába is, amely a ’90 -es években elhatalmasodott, az indusztriális stílus csak az elmúlt mintegy 20 évben tért vissza népszerűségéhez.

Vegyük például a konténerházak vagy átalakított garázsok és templomok mai divatját, amelyek mind a hagyományos lakásoknak kínált történelmi alternatív iparosodás melléktermékei. Mindazonáltal az indusztrializmus azóta egy térbeli vagy szerkezeti konstrukcióból fejlődött ki, és minden mással ellentétben tervezési stílusként érvényesül. Az olyan dolgok, mint a metrócsempézett fürdőszobák fekete, acéllemezes zuhanyzókkal vagy a márkák, például a Restoration Hardware által híressé vált hangulat az ipari stílus lényegét testesítik meg. További információkért és részletekért nem árt felkeresni a dodo.hu weboldalt.