Ingyenes műsorújság a musor.tv weboldalon

Megéri a musor.tv weboldalra kattintani, hiszen itt rengeteg különböző csatorna műsorainak megtekintésére keríthet sort, vannak filmes csatornáink, gyerekeknek szóló csatornáink, ismeretterjesztő csatornáink, illetve természetesen sportcsatornáink is, így minden nem és korosztály könnyen talál majd neki tetsző műsort.

A musor.tv weboldalon megtekintheti a teljes napi, illetve heti műsorát több mint 130 csatornának, tehát ha egy átfogó műsorújságot szeretne látni akkor itt a helye nálunk, hiszen itt bővebb leírást is olvashat majd minden műsorról. Weboldalunkon a rengeteg filmes csatorna között ott van a film+, a cool tv, a mozi+, a sorozat+, a filmbox, valamint az axn is, de nálunk természetesen nemcsak filmes csatornák műsorait tekintheti meg, hanem vannak gyermekeknek szóló tv csatornáink, például a minimax, a disney channel, a megamax, a nickelodeon, emellett pedig ismeretterjesztő csatornáink is vannak, ott van például az animal planet, a discovery channel, a travel channel és még sok más.

Amennyiben több információt és részletet szeretne megtudni a mai vagy a heti műsorokról nem árthat fellátogatni weboldalunkat a musor.tv-t, hiszen itt megtekintheti a teljes csatorna listát is, ráadásul folyamatosan frissülnek tv-műsor ajánlóink is. Jelenleg weboldalunkon A 9/11-hez vezető út című műsorról olvashat bővebben, ami a 9/11 katasztrófa eseményeit mutatja majd be, és szeptember 15-étől lesz megtekinthető minden pénteken este 21 órától. Weboldalunkon emellett híreket is olvashat, most például azzal kapcsolatban, hogy az M4 sport applikációjában extra tartalmakat nézhet majd a FINA vizes vb-ről, tehát valóban megéri majd ide kattintani. Bővebben a filmekről, sorozatokról és egyéb műsorokról weboldalunkon olvashat.