Integrált településfejlesztési stratégia magas színvonalon!

Mi az integrált településfejlesztés? Az a szándékos megközelítés, hogy a programok tervezését, lebonyolítását és értékelését tudományterületeken és ágazatokon keresztül összekapcsolják, hogy megerősített, tartós hatást gyakoroljanak a település életére.

Integrált településfejlesztési stratégia kapcsán tájékozódjon a varosfejlesztes.hu weboldalon: ahol nagy tapasztalattal, professzionális szinten és elérhető áron valósítják meg a településfejlesztési stratégia kidolgozását. Ez a településfejlesztési módszer megpróbálja kihasználni azokat a lehetőségeket, amelyek akkor merülnek fel, amikor az ágazatközi beavatkozások csökkentik a költségeket és javítják a rendszereket, szolgáltatásokat és termékeket, a fejlesztési erőfeszítések javításának reményében. A Városfejlesztés Zrt., amely több mint húsz éve tevékenykedik hazánkban és nemzetközi szinten is az integrált településfejlesztési stratégiák kidolgozásában és a városfejlesztésben, 20 különböző városfejlesztési stratégiával és szuperintegrált városfejlesztési stratégiával tud szolgálni.

Az integrált településfejlesztési stratégia elkészítése és az integrált városfejlesztési stratégia kidolgozása során az önkormányzatok középtávra (7-8 év) tervezik a települések fejlesztésének teljesítését.  A fent említett szakmai alapok lehetővé tették, hogy az Európai Regionális Fejlesztési Alapból származó uniós finanszírozás biztosítani tudja már az elején a városrehabilitációt és a településfejlesztési támogatást, a hazánkban alkalmazott módszertanra és a mai, modern európai normákra építve.  Néhány év alatt több mint ezer milliárd forinttal tudták növelni a költségvetést, ez pedig rengeteg változást hozhat. További részletekért és információkért nem kell mást tennie, mint benézni a varosfejlesztes.hu weboldalra.